Τι τηλεθέαση σημείωσε ο ημιτελικός; Τι έδειξαν οι μετρήσεις;

Την προτελευταία μάχη του για την τηλεθέαση έδωσε το βράδυ του Σαββάτου το J2US με τον ημιτελικό του show να ολοκληρώνεται με δύο αποχωρήσεις ζευγαριών, ενώ τρία πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Οι Έρρικα Πρεζεράκου – Άρης Μακρής και Ετεοκλής Παύλου – Ελένη Χατζίδου αποχώρησαν από το J2US, ενώ στον τελικό προκρίθηκαν η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Το J2US έπαιξε… μπάλα μόνο του στην τηλεθέαση, καθώς απέναντί του είχε μόνο την εκπομπή της ΕΡΤ “Στα τραγούδια λέμε ναι”, η οποία σημείωσε μονοψήφια νούμερα και συγκεκριμένα 1,8% στο δυναμικό κοινό και 6,3% στο γενικό σύνολο.

Η τηλεθέαση, λοιπόν, που σημείωσε ο ημιτελικός του J2US ήταν 12,5% στο δυναμικό κοινό με το υψηλότερο τέταρτο (01:15 – 01:29) να φτάνει στο 20%, ενώ στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 14,3% και στο ίδιο τέταρτο ανέβηκε στο 24%.

Η τηλεθέαση των προγραμμάτων

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

J2US – 12,5%

Στα τραγούδια λέμε ναι – 1,8%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

J2US – 14,3%

Στα τραγούδια λέμε ναι – 6,3%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Πηγή: freegossip