Η τηλεόραση για τα πραγματικά ταλέντα δεν έχει ηλικία! Η Στάη στο «Ε» με διπλό ρόλο

3

Η απουσία της από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες έχει γίνει αισθητή. Η Έλλη Στάη έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την ενημέρωση, έχοντας διατελέσει σε πολλά κανάλια βασική anchorwoman.

Τι πρόκειται να συμβεί όμως τη νέα χρονιά; Όπως όλα δείχνουν η Έλλη Στάη πρόκειται να βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit, η δημοσιογράφος έχει πραγματοποιήσει ήδη συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού και το μόνο που απομένει είναι η οριστική συμφωνία και οι τελικές υπογραφές.

Εκτός όμως από το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του σταθμού, που πρόκειται να παρουσιάσει, η Έλλη Στάη αναμένεται να έχει έναν ακόμη ρόλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τραπέζι δεν τέθηκε μόνο η παρουσίαση του δελτίου αλλά και εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή που θα έχει… τη ματιά της Έλλης!

Αναμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις για τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

    • Ανώνυμος στο άρθρο

      Βανδη και Σταη στο Ε του χρονου..Ε ρε μ@λ@κιες που θα τραβηξουμε με τις μιλφαρες καλο ματι θα παιρνουμε μες την καβλα θα μας εχουν..