Τηλεθέαση – Μενεγάκη με 9,8%: Σπάσανε τα φρένα, αλλά δεν ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ η «Τέως» από ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ!

10

Με 9,8% Σ στο δυναμικό και 10,4% στο σύνολο και μάλιστα αρχή της βδομάδας η Μενεγάκη. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ξεθάρρεψε πιστεύουμε που είδε για κάποιες μέρες κάτι 13άρια στην τηλεθέαση.

Τηλεθέαση – Μενεγάκη με 9,8%: Σπάσανε τα φρένα, αλλά δεν ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ η «Τέως» από ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ! Επέστρεψε όμως αμέσως στην πραγματικότητα αμέσως και αυτή η επιστροφή, έχει διάρκεια. Εκεί θα χουμε φτάσει: Αντί ν’ αποδέχεται την ευθύνη της, θα πανηγυρίζει υποθέτουμε, όταν τα ντροπιαστικά νούμερα τηλεθεάσης, εμφανίζονται λιγότερο ντροπιαστικά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

10 Σχόλια

  1. ελινα παπ στο άρθρο

    στην Αγγλια η ΛΟΡΕΑΛ ακυρωσε συμβολαιο ηθοποιου ειπειδη φορουσε τρεσες και οι καταναλωτες παραπονεθηκαν γιατι δεν ειναι γιδια οπως εδω να βλεπουν την κουρουπα μενεγω να λεει ψεματα, εχω στειλει εμαιλ ηδη

  2. Εεεε; στο άρθρο

    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ

  3. Τι να χαμπαριασει η χαρα της πια ειναι τα συμβολαια της LOREAL οχι ο αλφα..Εν ολιγοις αλλου βαραν τα οργανα κ αλλου γινεται ο γαμος Φταιμε κ εμεις που καθομαστε κ κραζουμε κ δε παμε να τις πεταξουμε τοματες κ αβγα κ θα εχει εκπομπη πασχα καλοκαιρι οτι υελει αυτη οχι ο κοσμος δηλ.