Hit enter after type your search item

Την…ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ! ΘΡΙΛΕΡ με την ΕΙΚΟΝΑ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

/
/
img

Την…ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ! ΘΡΙΛΕΡ με την ΕΙΚΟΝΑ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Δεν είναι υπερβολή, μια τόσο όμορφη κοπέλα η οποία μάλιστα έκρινε την εμφάνιση τόσων και τόσων συνομίλικων σχεδόν κοριτσιών, μέσα από την εκπομπή GNTM, να χάνει τον…έλεγχο και να περνά στην όχθη της υπερβολής σε ότι αφορά στην έλλιψη σωματικού βάρους; Η εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που τώρα πια θυμίζουμε κρίνει καθημερινά από την εκπομπή τους στον Apha τόσους και τόσους διάσημους, τι μας δείχνει;

Η ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ SNIK

Τι δείχνει σε σας και τι στην ίδια;

Διότι αυτές τις φωτογραφίες δεν τις τράβηξε κάποιος παπαράτσο αλλά τις ανεβάζει η ίδια. Αυτές οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν πράγματα και καταστάσεις.

Λάθος να μαντεύεις τους λόγους που τις προκάλεσαν αλλ’α και πολύ φυσικό, να τους υποθέτεις.

Η εικόνα αυτή δημοσιεύτηκε μαζί με άλλες φυσικά, μετά τον χωρισμό της από τον Snik. Το αν της στοίχησε και πόσο και γαι ποιον λόγο, εκείνη το γνωρίζει, αλλά χρονικά, συνέπεσαν οι εικόνες αυτές, με την ανακοίνωση του.

SNIK μετά τον χωρισμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ”Παίρνω πλατίνες και… γ@μ@ω μοντέλα”

Διαβάστε ακόμα:
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, μετά από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες, για αυτό η παρουσιάστρια λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι.

Λίγες ημέρες μετά ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί χωρισμού.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μάλιστα, ο Snik, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε στην Τζια με γοητευτική συνοδό.

Ο λόγος για την ξανθιά αεροσυνοδό, Νάνσυ, η οποία κατάγεται από τα Γιάννενα. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα με τον Snik, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο του.

Διαβάστε ακόμα:«Είναι μαχαίρι στην καρδιά», λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Βάνα Μπάρμπα.

Οι δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ξεσπά στον αέρα του Pop Up.

«Από πού να το πιάσουμε και πού να καταλήξουμε.

Για αρχή να πω ότι από τη θέση μιας γυναίκας μου φαίνεται αδιανόητο όταν μια άλλη γυναίκα λέει ότι κάτι έχει περάσει, πόσω μάλλον αν θυμάμαι καλά η κυρία Βάνα Μπάρμπα είχε πει ότι το 2017 την είχε παρενοχλήσει ο Χάρβεϊ Γουαινσταϊν.

Δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με την τεράστια εξουσία που έχεις.

Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία στα χέρια τους, πώς θα σου φερθούν και τι θα κάνουν.

Και μπορεί να προσφέρουν πολύ φως σε ένα σίριαλ ή σε μια δουλειά και να είναι πολύ σκοτεινοί άνθρωποι μέσα τους», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσθεσε επίσης: «Δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κύριος Φιλιππίδης.

Όπως λοιπόν, απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της δικαιοσύνης και να πούμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος. Και απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν για 10 και 15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτήν την τεράστια εξουσία, που αποδέχεστε.

Αυτό έχω να πω. Το να λες ότι όταν έχεις προσφέρει τόσο πολύ φως, φυσικά έχεις εξουσία και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις, είναι μαχαίρι στην καρδιά, πραγματικά».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :