Hit enter after type your search item
img

Της τα ΓΡΑΦΕΙ όλα! Χαμός με τη μεταβίβαση του ΣΠΙΤΙΟΥ του Χατζηγιάννη στη Μακρυπούλια!

/
/
/
video

Της τα ΓΡΑΦΕΙ όλα! Χαμός με τη μεταβίβαση του ΣΠΙΤΙΟΥ του Χατζηγιάννη στη Μακρυπούλια! Είναι ζευγάρι και μάλιστα, πιο …ζευγάρι από ζευγάρι πλέον. Ενώ δεν έχουν κάνει γάμο, είναι πάνω από δέκα χρόνια μαζί!

Άρα, δεν δεσμεύονται με περιουσιακά και τέτοια “μικρά”, ίσως γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, για την ελευθερία δηλαδή που νοιώθουν και οι δύο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μοράζεται τα πιο σημνατικά υλικά αγαθά που έχει αποκτήσει, μή δίνοντας τους μεγαλύτερη αξία απ όση πραγματικά αξίζουν!

Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψαν για το ΣΠΙΤΙ Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη!

Όλα, θέλει να τα γράψει όλα! Σύμφωνα με μη εξακριβωμένες πληροφορίες μας, (μιας και δεν πήγαμε και στο υποθηκοφυλάκιο) το ένα από τα δύο σπίτια του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο, ανήκει και στη Ζέτα Μακρυπούλια! Αλλά και στο σπίτι στη Γλυφάδα έχει …λόγο η πανε΄μορφη Ζέτα!

Στην Πάρο, το σπίτι δεν παίζεται! Σε μια τοποθεσία με θέα που δεν την…κόβει τίποτα και κανείς. Με φάτσα τη Νάξο! Σε μια περιοχή όπυ έχουν σπίτια αρκετοί, αλλά όχι τόσοι πολλοί που να χάνεται η αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας.

Ζέτα Μακρυπούλια: ” Έχω ζήσει 2 φορές την προσωπική ανάσταση στη ζωή μου”

Φέτος βέβαι το καλοκαίρι δεν είναι σαν τα άλλα. Ο κορονοιός, ανέτρεψε τα σχέδια και των τραγουδιστών. Αν και ο Χατζηγιάννης πάντα τέτοια εποχή όργωνε την Ελλάδα για συναυλίες, έβρισκε κενό για ολιγοήμερες διακοπές σ’ αυτό το αριστουργηματικά φτιγμένο νησιώτικο σπίτι!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

Η Ζέτα φυσικά και το νοιώθει δικό της. Φαίνεται σε όλες της τις κινήσεις. όχι μόνο στους φίλους της που το νοιώθουν επίσης σαν δικό τους, φαίνεται στον τρόπο που κινείται σ’ αυτό γενικότερα. Καλά, εντάξει, ίσως να ναι και η ιδέα μας. Αφού το να σε φιλοξενεί το αγόρι σου είναι ότι πιο συνηθισμ’ενο και οικείο! Δείτε λοιπόν φωτοργαφίες τους από το σπίτι στην Πάρο. Εκείνο που προτιμούν στις διακοπές τους τα τελυευταία 7-8 χρόνια!!!

Ζέτα Μακρυπούλια ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ: Πλέκει και ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ στον ελεύθερο χρόνο της

Διαβάστε ακόμα:Ζέτα Μακρυπούλια: Ημουν 17 χρόνων όταν αποφάσισα ότι δεν θα ξαναφάω τηγανητές πατάτες. Πλέον δεν θυμάμαι τη γεύση τους! εγαλώνοντας, όμως… Έχεις έναν μοναδικό τρόπο παρότι σε κυνηγάνε να προστατεύεις την σχέση σου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Προσπαθώ. Έχω θυσιάσει λίγο την επαφή με τον έξω κόσμο και έχω κλειστεί μέσα σε ένα σπίτι!

Σε ενοχλεί αυτό;
Έχω μάθει να ζω έτσι πια. Όπως κι όταν ήμουν 17 χρόνων όταν αποφάσισα ότι δεν θα ξαναφάω τηγανητές πατάτες. Πλέον δεν θυμάμαι τη γεύση τους! Δεν υπάρχει καν σαν επιθυμία.

Είσαι από τις λίγες του χώρου που έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ γι’ αυτό!
Έχω προσπαθήσει και προσπαθώ πάρα πολύ να διαφυλάξω ένα μικρό κομμάτι προσωπικής ζωής που πιστεύω ότι το δικαιούμαι.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ, ΟΜΩΣ…
Σε έχει κουράσει όλη αυτή η συζήτηση; Πότε θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις παιδί;
Πάρα πολύ. Μέχρι τα 18 είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, και φεύγοντας από τους γονείς μου άλλαξαν λίγο όλα αυτά στο κεφάλι μου. Τώρα είμαι εντελώς απέναντι.

Λόγω μόδας;
Όχι, το θέμα του γάμου δεν με απασχολεί. Το παιδί είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δεν πιστεύω ότι ζούμε σε μια εποχή που αν δεν παντρευτείς μένεις στο ράφι ή είσαι δαχτυλοδεικτούμενη! Ευτυχώς τα έχουμε ξεπεράσει αυτά όλα.

Αν έκανες παιδί, θα παντρευόσουν;
Δεν ξέρω. Θα το σκεφτόμουν.

Παντρεύεστε με τον Μιχάλη και θα έχετε κουμπάρα τη Βίσση;
Αν ρωτάς ό,τι γράφεται θα κάτσουμε εδώ χρόνια!

Η Ρούλα Ρέβη γέννησε, πήγες να τη δεις;
Εννοείται πως ήμουν εκεί και θα είμαι πάντα!

Και νονά;
Αυτό δεν το έχουμε συζητήσει αλλά όταν με κάποιους ανθρώπους δένεσαι, δεν χρειάζεσαι την επισημοποίηση. Κι επειδή έχω βαφτίσει τα παιδιά δύο κολλητών μου, έχω συνειδητοποιήσει πως με αυτήν τη δουλειά δεν μπορείς να είσαι καλή νονά, οπότε δεν το προτείνω…

7 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :