Το ΔΡΑΜΑ της Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια»

Το ΔΡΑΜΑ της Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια» Συγκινητικές στιγμές στο πλατό του «The 2night Show» Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Αρναούτογλου

Το ΑΝΕΚΔΟΤΟ της χρονιάς! Γκουντάρας και Κακαβά την είδαν … ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα. Η Ναταλί δήλωσε πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο Γρηγόρης και τα παιδιά τους, ενώ ο Γρηγόρης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια των γονιών του.

ΒΟΜΒΑ! Η ΝΑΤΑΛΙ ΚΑΚΑΒΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ! ΤΗΝ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς συγκινημένος.

Γ.Α.: Έχεις περιγράψει στον μεγάλο γιο σου πώς ήταν ο μπαμπάς σου;

Γ.ΓΚ.: Βέβαια! Τον μπαμπά τον Οδυσσέα, έχει και το όνομά του

Γ.Α.: Ο Οδυσσέας ρωτάει για τον παππού;

Γ.ΓΚ.: Ρωτάει το πουλάκι μου!

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ | Η αποκάλυψη για τη γνωριμία του με τη Νάταλι Κάκαβα: «Δεν τη γνώριζα και ας παίζαμε απέναντι»

Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο και πώς ένιωσε!

«Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη. Όταν έφυγα μετά από 16 χρόνια ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα.

Αυτή ήταν η ζωή μου. Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν. Στη δουλειά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι ψάχνεσαι», είπε μεταξύ άλλων.