Το …καρφί της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη λογομαχία Σκορδά-Σαλαγκούδη

Το …καρφί της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη λογομαχία Σκορδά-Σαλαγκούδη Τη λογομαχία που είχαν τη Δευτέρα στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά και η Ανθή Σαλαγκούδη, θέλησαν να σχολιάσουν την Τρίτη στο «Pop up» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της.

ΘΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ! Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ Α ΛΑ ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, με αφορμή όσα άκουσε από την Ανθή Σαλαγκούδη.

Φαίη Σκορδά: Μιλάει για τον κορονοϊό – “Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα”

«Εγώ δεν κρατάω ίσες αποστάσεις, ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι εξαιρετικός, τον αγαπώ και τον τιμώ. Όλο αυτό που είδαμε ήταν μια τεράστια κοροϊδία. Γιατί το βίντεο ξεκίνησε με άλλα επιχειρήματα. Δηλαδή είδαμε την Ανθή να λέει για το ρεπορτάζ του Πρωινού με τη μητέρα της που βοηθούσε την κόρη της και στην πορεία η Ανθή έκλεισε τη συζήτηση. Όπου φέρθηκε για μένα αγενώς στην Φαίη Σκορδά σαν καλεσμένη, λέγοντας ότι η μητέρα της δεν είναι Πρόεδρος. Μα το πρόβλημά μας είναι αν η μαμά της είναι Πρόεδρος; Αρνείται κάτι που είναι παράλογο. Δεν μπορεί να βγαίνει δημοφιλέστερη στο Survivor, ενώ δεν είναι καλή αγωνιστικά. Και να απορούμε όλοι. Όταν έχεις έναν κύκλο τόσο ευρύ, είναι λογικό να σε στηρίζει αυτός ο κύκλος.

Φαίη Σκορδά vs Γιώργος Λιάγκας για τις ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ «Δεν την αναγνωρίζει, γι’ αυτό δεν τη βρίσκει»

Η Φαίη θα μπορούσε να πει το περιεχόμενο της συνομιλίας αλλά δεν το είπε και πολύ καλά έκανε. Πάει σε μια εκπομπή καλεσμένη και τους λέει ότι βγάζουν ψευδή ρεπορτάζ! Για να καταλήξουμε στο τέλος ότι η μαμά της είναι πρόεδρος σε Σωματείο. Ο πατέρας της δεν είπε ότι η μητέρα της έκανε κάποιες κλήσεις;

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΑΝΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!

Είναι κακό; Και εγώ θα το έκανα. Ποιος το προκάλεσε το αμήχανο σκηνικό; Ποιος το προκάλεσε; Το έθεσε η Σκορδά ή ο Λιάγκας; Πήγε και τους είπε το θέμα της μαμάς της. Αυτό που έγινε δεν ήταν κάποιο λάθος της Ανθής, είναι πολύ αξιοπρεπής. Ας μπορούσαν και οι άλλοι να έχουν αυτό το ρεύμα» είπε, μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος.

Φαίη Σκορδά παιδιά: Οταν ο βενιαμίν της οικογένειας ξεκίνησε μαθήματα taekwondo

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέταξε το δικό της “καρφί”, αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα.

«Με τις τόσες πολλές συνεντεύξεις σου ξεφεύγει κάποια στιγμή. Τη χάνεις την υπομονή σου, κάθε μέρα δυο δυο εκπομπές. Μετά το πολλή μίλα μίλα, μετά πας κατευθείαν στο ψητό. Ίσως η επίθεση να είναι η άμυνά της και να σου λέει “δεν αντέχω άλλο”. Καμιά φορά σε πνίγει το άδικο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Δεν θα το βρεις ποτέ Ανθή μου… Άστο πίσω σου και πάμε παρακάτω» είπε η παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά: Η …ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή! ”Λέω αν υπάρχει τώρα φωτογράφος να με δει μέσα..”