Hit enter after type your search item

Το ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ της Μενεγάκη: Στο σχολείο της 14χρονης Λάουρας με τον Γιάννη Λάτσιο

/
/
img

Τα νούμερα χάλια. Μας ανακοινώνει εμμέσως πλην σαφώς με σπόντες στην εκπομπή, πως δεν την διώχνουν, αλλά φεύγει. Εξώφυλλά πια δεν παίζει, οπότε, τι έμεινε; Προσπαθεί να δώσει σόου. Εδώ επιστράτευσε το Λάτσιο. Κοιτάξτε με πόση …στοργή τον κοιτά και χαμογελά μπροστά στο φακό.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, δέκα χρόνια μετά το χωρισμό τους, δείχνουν να έχουν ισορροπήσει και να έχουν εξομαλύνει τα προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, που έχουν μπει πλέον στην εφηβεία.

Έτσι, οι όποιες προσωπικές διαφωνίες μπήκαν στην άκρη και τώρα πια οι δύο πρώην σύντροφοιέχουν χαράξει κοινή πορεία ανατροφής για τα παιδιά τους, τον 16χρονο Αγγελο, τη 14χρονη Λάουρα και την 11χρονη Βαλέρια, που τους ακολουθούν πιστά κάνοντας συχνά πολλές συναντήσεις αλλά και συζητήσεις.

 Ελένη Μενεγάκη: Στο σχολείο της 14χρονης Λάουρας με τον Γιάννη Λάτσιο

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU τούς απαθανάτισε στο St Catherine’s, σχολείο της 14χρονης Λάουρας, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για γονείς και κηδεμόνες.

 Ελένη Μενεγάκη: Στο σχολείο της 14χρονης Λάουρας με τον Γιάννη Λάτσιο

Πρώτη πήγε στον χώρο κατά τις 4 το απόγευμα η Ελένη Μενεγάκη με το τζιπ της, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και ο Γιάννης Λάτσιος με σκοπό να ενημερωθεί κι εκείνος για την πρόοδο της μεγάλης του κόρης.

Οι τρεις τους έμειναν εκεί για περίπου δύο ώρες, όσο δηλαδή διήρκεσε η εν λόγω συνάντηση, και στη συνέχεια έφυγαν μαζί.

 Ελένη Μενεγάκη: Στο σχολείο της 14χρονης Λάουρας με τον Γιάννη Λάτσιο

 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Pinterest

88 Comments

 1. Αναγκάζεται να πάει μαζί του γιστι σ’αυτό το σχολείο μιλά μόνο αγγλικά και ως γνωστό η κυρια δεν ξέρει λέξη ,κάνει λοιπόν την ανάγκη φιλοτιμία και εμφανίζεται δίπλα του αφού πρόκειται για το πσιδι υους,

 2. Αναγκάζεται να πάει μαζί του γιστι σ’αυτό το σχολείο μιλά μόνο αγγλικά και ως γνωστό η κυρια δεν ξέρει λέξη ,κάνει λοιπόν την ανάγκη φιλοτιμία και εμφανίζεται δίπλα του αφού πρόκειται για το πσιδι υους,

 3. Η Μενεγάκη είμαι μηχανή του χρήματος πια. Εξαργυρώνει και θα εξαργυρώνει το brandname της μέχρι τα γεράματά της. Σε 25 χρόνια θα πουλάει κρέμες της L΄oreal όπως και η Jane Fonda. Ότι και να της δώσουν θα το πουλήσει, γι΄αυτό έγινε η καλύτερη τηλεπωλήτρια μιας και αυτό είναι και γι΄αυτό την κρατούν, όχι για την τηλεθέαση της εκπομπής της

 4. Τέρμα η τηλεόραση των παρουσιαστών. Τώρα μονο τηλεόραση πρωτότυπων ιδεών. Τόσα χρόνια κρίσης φάγανε καλά, αγόρασαν βίλες, πυλήσαν έπαρση. Την ακούς και λέει εγώ είμαι η Μενεγάκη. Ναι είσαι η Μενεγάκη. Και τι έγινε; Ας φάει και κανείς άλλος…

 5. ΦΙλιππό// Καμπουράκο μου, πολλά νεύρα έχεις αγορίνα μου! Τι έγινε ρε; Δεν σου κάθησε το ΄΄Πρωινό Σκόρδο΄΄ και τα έχουμε πάρει στην κράνα απο την αγ@μία;;

 6. Όπα ρε συ Μαθιο, κόψε κάτι ρε αλάνι! Και εμείς αγαπήσαμε φορτώγκες θηλυκά που το φυσούσανε το πετροδόλαρο αλλά κρατήσαμε ένα κύρος, μια γ@μημένη αξιοπρέπεια που να πάρει…γ@μώ το στανιό μου γ@μώωωωω!!!!.

 7. Α ρε Ελενάρα μιλφάρα! Τι κουκλί θέε μου! Την βλέπω τώρα στην 65ρα ούλτρα σμάρτ τηλεόρασή μου και έχει φωτίσει ο οντάς μου και το πλυσταριό μου απο την διαβολεμένη λάμψη της και την ανυπερβλιτη αχτινοβολία της.

 8. Πω πω, κουκλαρα το λενάκι μας σήμερα με το κατακόκκινο το Ντιόρ το κραγιονάκι της και με το ολόισιο φιδέ μαλλάκι της! Τετοια γ@μάτη προσωπαρα πρεπει να χεις για να την δείχνεις, οχι τίποτα μυτόνγκες και στραβοδοντάρες σαν το Σκόρδο και το άλλο το τσιγγανάκι το Σταματινιώ μη χέσω!

 9. Παρατηρήσατε κάτι; Εκτός του άλφα και ένας ένας και οι τηλεθεατές την ”πετάνε” από την τηλεόραση.Απο την ημέρα που άρχισε τα αινιγματικά έχει πέσει η τηλεθέασή της. Ο κόσμος την αχαριστία δεν την ανέχεται.

 10. Τέρμα η τηλεόραση των παρουσιαστών. Τώρα μονο τηλεόραση πρωτότυπων ιδεών. Τόσα χρόνια κρίσης φάγανε καλά, αγόρασαν βίλες, πυλήσαν έπαρση. Την ακούς και λέει εγώ είμαι η Μενεγάκη. Ναι είσαι η Μενεγάκη. Και τι έγινε; Ας φάει και κανείς άλλος…

 11. ΦΙλιππό// Καμπουράκο μου, πολλά νεύρα έχεις αγορίνα μου! Τι έγινε ρε; Δεν σου κάθησε το ΄΄Πρωινό Σκόρδο΄΄ και τα έχουμε πάρει στην κράνα απο την αγ@μία;;

 12. Όπα ρε συ Μαθιο, κόψε κάτι ρε αλάνι! Και εμείς αγαπήσαμε φορτώγκες θηλυκά που το φυσούσανε το πετροδόλαρο αλλά κρατήσαμε ένα κύρος, μια γ@μημένη αξιοπρέπεια που να πάρει…γ@μώ το στανιό μου γ@μώωωωω!!!!.

 13. Α ρε Ελενάρα μιλφάρα! Τι κουκλί θέε μου! Την βλέπω τώρα στην 65ρα ούλτρα σμάρτ τηλεόρασή μου και έχει φωτίσει ο οντάς μου και το πλυσταριό μου απο την διαβολεμένη λάμψη της και την ανυπερβλιτη αχτινοβολία της.

 14. Πω πω, κουκλαρα το λενάκι μας σήμερα με το κατακόκκινο το Ντιόρ το κραγιονάκι της και με το ολόισιο φιδέ μαλλάκι της! Τετοια γ@μάτη προσωπαρα πρεπει να χεις για να την δείχνεις, οχι τίποτα μυτόνγκες και στραβοδοντάρες σαν το Σκόρδο και το άλλο το τσιγγανάκι το Σταματινιώ μη χέσω!

 15. Παρατηρήσατε κάτι; Εκτός του άλφα και ένας ένας και οι τηλεθεατές την ”πετάνε” από την τηλεόραση.Απο την ημέρα που άρχισε τα αινιγματικά έχει πέσει η τηλεθέασή της. Ο κόσμος την αχαριστία δεν την ανέχεται.

 16. Καλά, οι ομορφιές και οι τσαχπινιές της μικρής λενιώς και του μεγάλου Γιαννάκη απλά δε παίζονται. Στο διάβα τους ραγίζουν και θρυμματίζουν αθώες πεταχτάρικες καρδούλες.

 17. Πέρα απο τα υπέροχα γλυφροφαν της ωραίας λενιώς, ο χωρισμός της Ελένης μας και του Λάτσιου δεν είναι πάντοτε οριστικός κι αμετάκλητος. Αν μάλιστα η σχέση τους έχει διαρκέσει πάνω απο 9 χρόνια, είναι υψηλές οι πιθανότητες να επιστρέψουν στα κρεβάτια της ηδονής και να παρθούνε αυτοβούλως και ασυστόλως.

 18. ειμαι σιγουρος πως η λαουρα παιρνει καλους βαθμους επειδη ειναι κορη της μενεγακη δεν χρειαζεται καν να διαβασει αλιμονο στα αλλα παιδια που καθονται με τις ωρες πανω στο βιβλιο και μελετανε

 19. Κάτω τα χέρια ρε χλεχλέδες απο τα τρελοφαν της θεάς Ελενάρας μας για να μη κοπούν κωλαράκια εδω μέσα ποτισμένα και απότιστα!!! Γκέγκε;;;;

 20. Άστο βρε [@Απορία μου] μη το ψάχνεις. «Μπλέξαμε και γραντίσαμε» όλοι μας με αυτά τρελόψυχάκια και πληρωμένα γλειφτράκια της γριόλενιώς. Και δεν ξέρω ποιός καλός Θεούλης θα μας γλυτώσει απο δαύτους

 21. Ήθελα και να ήξερα αυτά τα γλυφτροφάν της Μενεγάκη παίρνουν ληγμένα ναρκωτικά απο μόνα τους η τα ψεκάζει κανείς;; Πραγματικά ρε παιδιά θα ήθελα πολύ να μάθω.

 22. Και τι έγινε ρε φίλε που ο πρώην ο Γιαννάκης της Μενέγως έκανε χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης τσουτσούνας; Ο Πρώτος είναι η ο τελευταίος; Θα διεκδικήσει λοιπόν πίσω την θέση του στην καρδιά της Ελενάρας και θα ξεχάσει την βασική λεπτομέρεια ότι εκείνη έφυγε και πήδηξε το Μαθιό πρώτη. Μην ξεχνάς, ότι ένας άντρας σαν τον μπάρμπα Γιάννη σπάνια μπορεί να αποδεχτεί ότι η ξανθιά γυναικάρα απο την Κάντζα που τον απέρριψε τόλμησε να φτιάξει ξανά τη ζωή της με έναν προικισμένο προικοθήρα γητευτής της ηδονής και της ακόλαστης σάρκας, και να είναι πάντα υγρή και ευτυχισμένη.

 23. Λενιώ σύνελθε κορίτσι μου! χώρισες μαζί του πριν απο 10 χρόνια και αποφάσισες επιτέλους να πας παρακάτω με το καρακουκλί το Μαθιό σου. Ένας πρώην μπάρμπαλάτσιος που καταλαβαίνει ότι στην ζωή σου υπάρχει κάποιος άλλος με πιο μεγάλο τσουτσούνι απο εκείνον και τρελαίνεται γιατί έχει την εντύπωση λενάκι μου γλυκό πως εσύ θρηνείς ακόμα την μικρή μαραμένη του μαλαπερδίτσα. Τον κυριεύει η ζήλεια και προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να επανέλθει στο προσκήνιο με την χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης μαλαπέρδας που του έκανε ο κουμπαρούλης του ο Ανδρέας ο Φουστάνος, και να σου απασχολήσει το μυαλό σου Ελενίτσα μου, ώστε να μην ασχολείσαι με κανέναν άλλο παρά μόνο με εκείνον.

 24. Δε μου λές βρε λενιώ μου, είσαι ικανή να του στρώσεις του ύπουλου Γιαννάκη και κόκκινο χαλί για να τον υποδεχτείς και πάλι στην αγκαλιά σου;; Αυτός όμως το ξέρει πολύ καλά και το εκμεταλλεύεται με την κοράκλα σου την Λαουρίτσα. Ειδικά αν αυτό έχει ξανασυμβεί πολλές φορές στο παρελθόν και με την άλλη σου την κόρη, τότε νιώθει πολύ σίγουρος για τον χοντρό εαυτό του.

 25. Ο δικός σου δηλαδή ο γκόμενος ρε Θεοδούλη μου έψαξε, έψαξε αλλά σαν κι εσένα που ανεχόσουν όλα τα στραβά του, δεν βρήκε πουθενά. Οπότε η κίνηση ματ είναι μία… Να γυρίσει στην σιγουριά του. Θεοδούλη μην κοιτάς δεξία-αριστερά, για σένα μιλάμε.

 26. Κι όμως Νώντα μου, αυτός είναι ο πιο συνιθισμένος λόγος που οδηγεί μια σεξουάλα γυναικάρα σαν την Ελένη μας να γυρίσει στον πρώην της. Επειδή πολύ απλά δεν βρήκε κάτι καλύτερο σε εκείνο το παλικάρι απο την Άνδρο πέρα απο το εφτά πατωσές κομοδινί μαλλί του και το τετράπαχο πουλί του.

 27. Κύριε Λάτσιο, είτε είχατε 9 χρόνια σχέση με το πρόστυχο και ανήθικο λενιώ, είτε κάτι πιο χαλαρό στην ξεπέτα, και σε άφησε με το χειρότερο τρόπο για το μεγάλο πουλί του Μαθιού, αργά ή γρήγορα το comeback της θα το κάνει για την πάρτη σου Γιαννάρα μου!. Αν αναρωτιέσαι γιατί, το BOVARY της και το τραμπολίνο που έπαψε πια κάνει πάνω στα αγέρωχα π@πάρια του Μαθιού, σου δίνει δυό θεμελιώδεις λόγους Κύριε Γιάννη μου που την οδηγούν στην πράξη αυτή.

 28. Άθλιε μπάρμπα γιάννη, την Χωρίσες, την πλήγωσες, την πόνεσες, και το μόνο που θέλεις ζηλόφθονο παλιοκαθίκι είναι να επιστρέψει μια μέρα στη ζωή της και να καταστρέψεις και τον κελέπουρο το Μάθιό της. Πρίιιιιιιτςςςςς μωρή νούλααααα!!! Μάθε λοιπόν μπάρμπα/γιαννιό ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, γι αυτό φύλαξε τα δάκρυά σου για το καυτό δίμετρο αγόρι σου τον χοντρολιάγκουρα!

 29. Καλά, οι ομορφιές και οι τσαχπινιές της μικρής λενιώς και του μεγάλου Γιαννάκη απλά δε παίζονται. Στο διάβα τους ραγίζουν και θρυμματίζουν αθώες πεταχτάρικες καρδούλες.

 30. Καλά μιλάμε ότι ο πρώην ο Γιαννάκης της λενιώς μας είναι σαν τον γκέουλα δολοφόνο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Γυρνάει πάντα. με το τριχωτό ποπουδάκι του καθαρό και φρεσκόμπινταρισμένο, κι αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές.

 31. Ρε συ Μαθιό, τι τρέχει με το ανήθικο λενιώ; Αυτή ρε πεινάει ακόμα. Κάτι κάνεις λάθος Μαθιέ μου και την αφήνεις νυστικιά στα νύχια του χοντρού υποχθόνιου Γιαννάκη. Εκτός κι αν είναι υγρό και αχόρταγο το λενάκι.

 32. Πιο κακόστημένο οικογενειακό ενσταντανέ απο το λενιώ μας πεθαίνεις ερήμην. Ελενάρα φορέβερ και ξερό ψωμί ρε πούστη μου!!

 33. Άθλιε μπάρμπα γιάννη, την Χωρίσες, την πλήγωσες, την πόνεσες, και το μόνο που θέλεις ζηλόφθονο παλιοκαθίκι είναι να επιστρέψει μια μέρα στη ζωή της και να καταστρέψεις και τον κελέπουρο το Μάθιό της. Πρίιιιιιιτςςςςς μωρή νούλααααα!!! Μάθε λοιπόν μπάρμπα/γιαννιό ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, γι αυτό φύλαξε τα δάκρυά σου για το καυτό δίμετρο αγόρι σου τον χοντρολιάγκουρα!

 34. Ναι αλλά ο κουκλίς Μαθιός της Νονάς Ελενίτσας μας έχει πολύ πιο μεγάλη τσουτσούνα απο το προγούλια το Γιαννάκη με τα δυο (νν).

  • Το μακαρονάς δεν είναι κακό. Είναι που χαχανίζει συνέχεια λες και είναι ζαβό. Άσε τη φωνή του… Ναι ο Λάτσιος δείχνει σοβαρότητα και ότι την έχει χεσμένη που χασκογελάει

 35. Παλιό το κόλπο παλιόλενιώ μου! Πέφτουν τα νούμερα σου χωρίς Γκουντάρα στο πάνελ σου και λές τώρα ας πετάξω κανένα Λάτσιο και κανένα Λαουράκι στην πιάτσα να έχουν τα βούρλα να ασχολούνται μαζί μου και έχει ο Θεός. …. Πραγματικά άτιμο πανούργο θηλυκό μας έχεις συναρπάσει….

 36. Και συ ο αποκάτω που χαχανίζεις σαν γαϊδάρα που είναι σε οίστρο, το δημοτικό πρέπει να στο έβγαλε ο μπαμπάς σου με γαζοντενέκες λάδι και τυροζούλια στους δασκάλους!

 37. Η κορη της μονο με ενα καλτσον και με τα μπουτια εξω μεσα στο κρυο. Αρχιζει και μου θυμιζει την κορη της Μπαρμπα που τσουλιζει απο μικρη ηλικια

 38. Όλοι το αγαπούν το όμορφο λενιώ μας, και πρώην και νύν και παρανύν και όλοι οι λαθρομετανάστες απο το Μπαλίν!! Γλυκό λενάκι σ΄ …..αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????

 39. η κόρη Ευαγελλάτου με καυτό σορτς χειμωνιατικα σε mall, η κόρη Λάτσιου με κοντο φορεματάκι χειμωνιατικα, επίσης, στο σχολείο. Εντάξει το καλοκαιράκι, αλλά τόσο εφηβικό σέξινες μες στο καταχείμωνο? Πάντως, ο Λάτσιος καλά κρατιέται, παραμένει γοητευτικός.

 40. 1. Η γάμπα της μαμάς
  2. Ακατάλληλο ντύσιμο για το σχολείο
  3. Προσποιείται αυτή ότι είναι άνετη για το παιδί και τους φωτογράφους, πόσο δύσκολο όμως για τον κερατά
  4. Πόσο εύκολο της είναι να χαμογελάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα ενώ η ξεδιάντροπη τον χώρισε στην ψύχρα με μωρό για έναν άλλον, αυτό που παλιά δημοσίως καταδίκαζε

 41. Ναι αλλά ο κουκλίς Μαθιός της Νονάς Ελενίτσας μας έχει πολύ πιο μεγάλη τσουτσούνα απο το προγούλια το Γιαννάκη με τα δυο (νν).

 42. Παλιό το κόλπο παλιόλενιώ μου! Πέφτουν τα νούμερα σου χωρίς Γκουντάρα στο πάνελ σου και λές τώρα ας πετάξω κανένα Λάτσιο και κανένα Λαουράκι στην πιάτσα να έχουν τα βούρλα να ασχολούνται μαζί μου και έχει ο Θεός. …. Πραγματικά άτιμο πανούργο θηλυκό μας έχεις συναρπάσει….

 43. Η κορη ακολουθει πιστα τα ιχνη της μανα της σε λιγο θα δειχνει και τα βυζια της οπως εκανε η μανα της στα νιατα της

 44. Και συ ο αποκάτω που χαχανίζεις σαν γαϊδάρα που είναι σε οίστρο, το δημοτικό πρέπει να στο έβγαλε ο μπαμπάς σου με γαζοντενέκες λάδι και τυροζούλια στους δασκάλους!

 45. Η κορη της μονο με ενα καλτσον και με τα μπουτια εξω μεσα στο κρυο. Αρχιζει και μου θυμιζει την κορη της Μπαρμπα που τσουλιζει απο μικρη ηλικια

 46. η κόρη Ευαγελλάτου με καυτό σορτς χειμωνιατικα σε mall, η κόρη Λάτσιου με κοντο φορεματάκι χειμωνιατικα, επίσης, στο σχολείο. Εντάξει το καλοκαιράκι, αλλά τόσο εφηβικό σέξινες μες στο καταχείμωνο? Πάντως, ο Λάτσιος καλά κρατιέται, παραμένει γοητευτικός.

 47. 1. Η γάμπα της μαμάς
  2. Ακατάλληλο ντύσιμο για το σχολείο
  3. Προσποιείται αυτή ότι είναι άνετη για το παιδί και τους φωτογράφους, πόσο δύσκολο όμως για τον κερατά
  4. Πόσο εύκολο της είναι να χαμογελάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα ενώ η ξεδιάντροπη τον χώρισε στην ψύχρα με μωρό για έναν άλλον, αυτό που παλιά δημοσίως καταδίκαζε

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :