Το μήνυμα της Μαρίας Ματσούκα για την ξαφνική αποχώρηση της από το Survival Secret!

1

Τι έγραψε η πρώην παίκτρια του Survival Secret;
Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε με τις ψήφους του να κρατήσει στο Survival Secret τη Μαρία Ματσούκα έναντι του Κωνσταντίνου Δρούλια που τελικά αποχώρησε από αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο ο παρουσιαστής του Survival Secret, Κώστας Σόμμερ ξάφνιασε τόσο την ομάδα των Αετών όσο και τους τηλεθεατές ανακοινώνοντας τους «ξαφνικό θάνατο». Από τις ψήφους των συμπαικτών της, η Μαρία Ματσούκα αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survival Secret: Ανατροπή! Δεύτερη αποχώρηση στο ίδιο συμβούλιο!

Με ένα μήνυμα της στο instagram, η Μαρία Ματσούκα αποχαιρέτησε στο Survival Secret και μοιράστηκε τα συναισθήματα της για αυτή την εμπειρία…

«Το ταξίδι μου στο survival τελείωσε … θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο που με στήριξε 4 φορές για να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι . Τα λόγια μου δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που αισθάνομαι αποδεδειγμένα από όλους εσάς!!! Αν και νικήτρια της ψηφοφορίας , η ροή του παιχνιδιού Κ η ψηφοφορία του «ξαφνικού θανάτου» με έβγαλε εκτός … Ήταν μια υπέροχη εμπειρία η οποία τα είχε όλα … νίκες , ήττες , τσακωμούς , αγκαλιές , παρεξηγήσεις , εξομολογήσεις , θυμό , φάρσες , συγκίνηση, γέλια , κλάματα … δυστυχώς ακόμα και ατυχήματα … Όμως πάνω απ’ όλα είχε αγάπη και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή !!!

Οι Αετοί είναι τα αστέρια μου και ελπίζω να είναι οι νικητές @tasosberdesis @thanospetrelis @daniel_batista21 @giorgosmanikas … Το μεγαλύτερο αστέρι όλων όμως είναι η αετίνα ⭐️⭐️⭐️ Πηγή @pigidevetzi ⭐️⭐️⭐️ Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την στήριξη που μου έχετε δώσει . Ειλικρινά νιώθω νικήτρια από την τεράστια αγάπη που έχω λάβει … Δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη συγκίνηση από εχθές μετά το επεισόδιο , από την αγάπη που έχω λάβει από εσάς , από τα υπέροχα λόγια που μου έχετε πει , από την ατελείωτη στήριξη ??? !!! Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα … Η ζωή συνεχίζεται παιδιά … Σας αγαπάω πολύ , ευχαριστώ και πάλι ….????? #survivalgr #mariamatsouka #love #grateful #blessed #livelovelaugh #smile #beyourself #thebestisyettocome ⭐️⭐️⭐️⭐️»

Το ταξίδι μου στο survival τελείωσε … θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο που με στήριξε 4 φορές για να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι . Τα λόγια μου δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που αισθάνομαι αποδεδειγμένα από ολους εσας!!! Αν και νικήτρια της ψηφοφορίας , η ροη του παιχνιδιού Κ η ψηφοφορία του "ξαφνικού θανάτου " με έβγαλε εκτός … Ήταν μια υπεροχη εμπειρία η οποία τα είχε όλα … νίκες , ήττες , τσακωμούς , αγκαλιές , παρεξηγήσεις , εξομολογήσεις , θυμό , φάρσες , συγκίνηση, γέλια , κλάμματα … δυστυχώς ακόμα και ατυχήματα … Όμως πάνω απ'ολα είχε αγάπη και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή !!! Οι Αετοί είναι τα αστέρια μου και ελπίζω να είναι οι νικητές @tasosberdesis @thanospetrelis @daniel_batista21 @giorgosmanikas … Το μεγαλύτερο αστέρι όλων όμως είναι η αετινα ⭐️⭐️⭐️ Πηγή @pigidevetzi ⭐️⭐️⭐️ Θέλω να σας ευχαριστήσω και πάλι για την στήριξη που μου έχετε δώσει . Ειλικρινά νιώθω νικήτρια από την τεράστια αγάπη που έχω λάβει … Δεν έχω αισθανθεί μεγαλύτερη συγκίνηση από εχθες μετά το επεισόδιο , από την αγάπη που έχω λάβει από εσας , από τα υπέροχα λόγια που μου έχετε πει , από την ατελείωτη στήριξη ??? !!! Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα … Η ζωή συνεχίζεται παιδιά … Σας αγαπάω πολύ , εύχαριστω και πάλι ….????? #survivalgr #mariamatsouka #love #grateful #blessed #livelovelaugh #smile #beyourself #thebestisyettocome ⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by MARIAMATSOUKA – Asteris ????? (@matsoukamaria) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com