Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Το Νο1 μαγκαζίνο στο ίντερνετ

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Τετ α τετ Μενεγάκη – Σκορδά! Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη στη Ραφήνα, καθώς και οι δύο περίμεναν ένα πλοίο, με διαφορετικό όμως προορισμό… Η Ελένη Μενεγάκη, απαλλαγμένη πλέον από το άγχος της τηλεόρασης, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο περίμεναν το πλοίο που θα τους μετέφερε στην Άνδρο, στα αγαπημένα τους Άχλα.

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη, μαζί με το νέο της σύντροφο και μέλλοντα σύζυγό της, τον Νίκο Ηλιόπουλο, περίμεναν το πλοίο για να πάνε στην Εύβοια, όπου και θα περνούσαν μαζί ένα τριήμερο. Τα δύο ζευγάρια ήρθαν στο λιμάνι της Ραφήνας πρόσωπο με πρόσωπο και, ακόμα και αν ήθελαν να αποφύγουν να μιλήσουν, αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο…

Η αμηχανία και η κουβέντα

Η αρχική αντίδραση όλων ήταν μια έντονη αμηχανία. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι οι δύο παρουσιάστριες, κορυφαίες στην ελληνική ψυχαγωγική τηλεόραση, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν, ιδιαίτερα τώρα που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε ότι αποσύρρεται -έστω και προσωρινά όπως λένε κάποιοι- από την τηλεόραση και ανάμεσά τους δεν υπήρξε ποτέ κάποια μεγάλη και προσωπική αντιπαράθεση και κόντρα.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! TO MEGA ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ!…”ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ”! (ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Όμως, υπήρχε πάντα η υποβόσκουσα αίσθηση ότι είναι ανταγωνίστριες και είναι επίσης αλήθεια ότι ποτέ τους δεν έκαναν παρέα… Έτσι, όταν ήρθαν η μία απέναντι στην άλλη, τα πρώτα χαμόγελα ήταν πολύ αμήχανα, αλλά η Φαίη Σκορδά ήταν εκείνη που έσπασε πρώτη τον πάγο, γελώντας πλατιά και μιλώντας στην Ελένη σαν να γνωρίζονταν πολλά χρόνια. Η Ελένη, καλόκαρδος άνθρωπος όπως είναι, ανταποκρίθηκε αμέσως και η αρχική αμηχανία αντικαταστάθηκε σύντομα από μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Φυσικά οι δύο γυναίκες έσπευσαν να κάνουν και τις συστάσεις ανάμεσα στους συντρόφους τους, οι οποίοι επίσης έδειξαν να συμπαθιούνται αμέσως. Μάλιστα, τα δύο ζευγάρια, όσο περίμεναν τα πλοία τους, αποφάσισαν να καθίσουν σε ένα μαγαζί στο λιμάνι της Ραφήνας και να τα πουν λίγο, τσιμπώντας ένα σνακ.

Η κουβέντα αναπόφευκτα πήγε στα τηλεοπτικά πράγματα και η Φαίη είχε πολλές ερωτήσεις να κάνει στην Ελένη Μενεγάκη τόσο για την απόφασή της όσο και για τα σχέδια που έχει για το μέλλον. Εκείνη, από την πλευρά της, τη ρώτησε για τα παιδιά της και για το πώς βιώνει πλέον το ρόλο της χωρισμένης μητέρας, καθώς είναι γνωστό ότι για την Ελένη ο ρόλος της μητέρας είναι πάνω απ’ όλους, επαγγελματικούς και προσωπικούς…

ΠΕΘΑΙΝΩ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ! ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ!

Την ίδια ώρα, οι δύο σύντροφοί τους είχαν επίσης πολλά να κουβεντιάσουν για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες κυρίως, καθώς ο Νίκος Ηλιόπουλος είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τις τουριστικές επιχειρήσεις του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο, αλλά και για τα βιολογικά προϊόντα που καλλιεργεί το ζευγάρι.

Εν τέλει, τα δύο ζευγάρια ανακάλυψαν ότι έχουν πολλά κοινά, κάτι που ευχαρίστησε και τους τέσσερις και δεν αποκλείεται στο μέλλον οι δύο γυναίκες να αποφασίσουν να συσφίξουν τις σχέσεις τους…

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :