Το ταξίδι του μέλιτος της Δούκισσας Νομικού

0

Είπαν το «ναι» πριν από λίγους μήνες κάνοντας πολλούς να μιλήσουν για το γάμο της χρονιάς. Η Δούκισσα Νομικού κι ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ένωσαν τις ζωές τους στη Μύκονο όπου και έκαναν αμέσως μετά διακοπές, χωρίς, όμως, να γίνει το καθιερωμένο ταξίδι του μέλιτος.

Λίγο καιρό μετά κυκλοφόρησε η είδηση ότι η όμορφη Δούκισσα είναι έγκυος, η οποία και επιβεβαιώθηκε άμεσα, με την ίδια μάλιστα να το παραδέχεται στο προσωπικό της blog. Αφού λοιπόν πέρασαν οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης και πλέον ο γιατρός της της το επιτρέπει, προφανώς σκέφτηκε ότι είναι μία καλή ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι με τον σύζυγό της πλέον.

Στο Λονδίνο, λοιπόν, βρίσκονται αυτές τις ημέρες Δουκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης, κάτι που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram εκείνης αλλά και στα post που ανεβάζει στο προσωπικό της blog. Και μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά για το τι κάνει και το πώς περνάει, ωστόσο φρόντισε να ενημερώσει όσους την ακολουθούν ότι θα πάει μία βόλτα στο ηλιόλουστο Hyde Park και θα κλείσει το κινητό. Να απολαύσει τις προσωπικές στιγμές του ταξιδιού των δυο πριν γίνουν τρεις!

Hello London ❤️? #london #travelgirl #traveldiary

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com