Το τερμάτισε στυλιστικά η Τάμτα! Βγήκε με δυο διαφορετικά…(φωτό)
Το τερμάτισε στυλιστικά η Τάμτα! Βγήκε με δυο διαφορετικά…(φωτό). Μα ποιος δεν θα ήθελε να έχει πρωταιρεότητα; Ποιος δεν θα θελε να πέσει στα πανέμορφα πόδια της κούκλας τραγουδίστριας; Θέλετε να μάθετε τι έγινε για χάρη τους. Θέλετε; Ο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα “Mad Video Music Awards 2020” επιστρέφουν για 17η χρονιά, όμως αυτή τη φορά κρατώντας τις αποστάσεις!
ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ; ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΤΑΜΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΗ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ
Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κατευθείαν τα VMA στην τηλεόραση, καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές και δυνατές εκπλήξεις on stage.

Χθες, έγιναν τα γυρίσματα των “Mad Video Music Awards 2020” και η Τάμτα ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν. Με πράσινη φόρμα, κοτσίδες και δύο διαφορετικά αθλητικά παπούτσια (ίδιου σχεδίου αλλά διαφορετικού χρώματος) η Τάμτα ήταν και πάλι ανατρεπτική, όπως την έχουμε συνηθίσει.
Συγκλονίζει η Τάμτα: «Έζησα lockdown επί τέσσερα χρόνια λόγω πολέμου στην Γεωργία»
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
