Το trick της Kylie Jenner για να αποκτήσετε ζουμερά χείλη

Το trick της Kylie Jenner για να αποκτήσετε ζουμερά χείλη

Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021, 09:00

Μπορεί η Kylie Jenner να ότι έχει προσθέσει fillers στα χείλη για να τα φουσκώσει, ωστόσο με τη βοήθεια του μακιγιάζ τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Η Kylie Jenner δίνει μεγάλη βάση στο περίγραμμα των χειλιών της αλλά και στις υφές των κραγιόν που χρησιμοποιεί. Έχει εξασκηθεί και κάνει με τέτοια ακρίβεια το overlipping, που δίνει το τέλειο σχήμα στα χείλη της χωρίς να το κάνει να δείχνει ψεύτικο ή αντιαισθητικό.

Το μολύβι δηλαδή ξεπερνά τα φυσικά όρια των χειλιών της, δίνοντας την εντύπωση ότι αυτά έχουν μεγαλύτερο σχήμα. Όσο για το χρώμα, προτιμά gloss, διάφανες υφές αλλά και nude ενυδατικές αποχρώσεις που γίνονται ένα με το φυσικό χρώμα των χειλιών και χαρίζουν ένα natural, ζουμερό αποτέλεσμα.

Σε πρόσφατη ανάρτηση μάλιστα, η 23χρονη φαίνεται να έχει υιοθετήσει κι ένα από τα πιο trendy makeup trends που έχει επανέλθει τελευταία στο προσκήνιο και δεν είναι άλλο από το brown lip liner ή αλλιώς supermodel lip.

Το καφέ περίγραμμα που είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το nude (συνήθως) κραγιόν, κάνοντας έτσι μια χρωματική αντίθεση με αυτό.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

freegossip.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Κόσμος