Το τρυφερό post της Cindy Crawford για την πριγκιπίσσα Νταϊάνα

0

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον τραγικό της θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και, χθες, το διαδίκτυο γέμισε με φωτογραφίες, αφιερώματα και αναρτήσεις για την «πριγκίπισσα του λαού», όπως συνηθίζουν την αποκαλούν.

Και η Cindy Crawford – η οποία κάνει συχνά throwbacks από την περίοδο που μεσουρανούσε στα 90’s-

ανέβασε μια φωτογραφία από την ημέρα που είδε πρώτη φορά από κοντά την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη γνώρισε στο παλάτι του Κένσιγκτον που ήταν το σπίτι της μέχρι το θάνατό της το 1997.

Στη λεζάντα έγραψε: «Στη μνήμη αυτής της γυναίκας που εμπνέει: Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα βρήκε με κάποιο τρόπο το νούμερο του γραφείου μου και κάλεσε η ίδια για να επικοινωνήσει μαζί μου. Η βοηθός μου σοκαρίστηκε. Τελικά μιλήσαμε και μου ζήτησε την επόμενη φορά που θα πήγαινα στο Λονδίνο να περνούσα για ένα τσάι. Νομίζω ότι ο πρίγκιπας William είχε αρχίσει να προσέχει τα μοντέλα της εποχής και εκείνη πίστεψε ότι το να με δουν από κοντά θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για εκείνον, όσο και τον πρίγκιπα Harry. Ήμουν αγχωμένη και δεν ήξερα τι να φορέσω, αλλά θυμάμαι ότι μόλις μπήκε στο δωμάτιο και αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να συζητάω με μια φίλη μου. Ήταν τόσο ευγενική και το πρότυπο της σύγχρονης πριγκίπισσας».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com