Το ΒΑΤΕΡΛΟ του Κοκκινάκη από τον Σπαλιάρα! Όλα τα ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ακούσει ΠΟΤΕ στην Ελληνική τηλεόραση, από τον…ζεν της παραλίας που…ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ

Δηλαδή, δίκιο έχει όποιος μιλήσει πιο έντονα; Πιο αγανακτισμένα; Αν είναι τόσο απλό….Ο Σπαλιάρας, απλά μιλούσε κια έλεγε τις θέσεις του. Σε αντίθεση με τον Κοκκινάκη. Ο Σπαλιάρας τον στρίμωξε τόσο, που προφανώς, δεν άντεξε να σκέφτεται πόσο ρομπιάστηκε στα μάτια του κοινού με όσα του είπε στο συμβούλιο. Το ξανασκέφτηκε λοιπόν, σίγουρα ένοιωσε σε ψυχολογικό αδιέξοδο και επέλεξε την μέθοδο των απειλών. Πήγε βράδι και βρήκε τον Σπαλιάρα, ενώ βρισκόταν παρέα με όλους του μαχητές και άρχισε μπροστά σστην κάμερα, να τον βρίζει. ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. το απόλυτο χάσιμο… Δεν φτάνει που ορκίστηκε στο παιδί του στα πλαίσια ενός …τηλεπαιχνιδιού μάλιστα, αλλά για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, άρχισε να φωνάζει με τρεμάμενη φωνή, στον Σπαλιάρα. Να μας πείσει διά της…τεχνιτής οργής! πως πρέπει να ντρέπεται που δεν πίστεψε τον όρκο που έκανε στο παιδί του. Ταυτόχρονα τον στόλισε με όλα τα βερβάτα μπινελίκια που ξέρουμε. Δηλαδή, ο Σπαλιάρας, έφταιγε κιόλας που ο Κοκκινάκης έβαλε μπροστά το παιδί του!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.