Τόνια Σωτηροπούλου γονείς και οικογένεια! Αυτή ειναι η μητέρα της

Τόνια Σωτηροπούλου γονείς και οικογένεια! Αυτή ειναι η μητέρα της Η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε στην Σύρο για τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια.

Μαζί τους, εκτός από την ηθοποιό Δανάη Μιχελάκη είναι και η μαμά της.

Η γοητευτική ηθοποιός περνά υπέροχες στιγμές με τον σύζυγό της και απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την πασχαλινή εξόρμησή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ δεν δίστασε σε ένα από τα στιγμιότυπα να μας συστήσει και την μητέρα της.

Τόνια Σωτηροπούλου ΖΩΓΡΑΦΟΣ με ΜΕΓΑΛΟ ταλέντο

Η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε στην Σύρο για τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια. Μαζί τους, εκτός από την ηθοποιό Δανάη Μιχελάκη είναι και η μαμά της. Η γοητευτική ηθοποιός περνά υπέροχες στιγμές με τον σύζυγό της και απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού. Η Τόνια ΣωτηροπούλΗ Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε στην Σύρο για τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια. Μαζί τους, εκτός από την ηθοποιό Δανάη Μιχελάκη είναι και η μαμά της. Η γοητευτική ηθοποιός περνά υπέροχες στιγμές με τον σύζυγό της και απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού. Η Τόνια Σωτηροπούλ

Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι γονείς μου πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους»

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας Χρόνια», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και αποκάλυψε την περιπέτεια που πέρασαν οι γονείς της με την υγεία τους. «Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν με τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου…

Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχα τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από μένα. Όταν το συνειδητοποίησα έμαθα πολλά» εξομολογήθηκε η μελαχρινή ηθοποιός.

Τόνια Σωτηροπούλου! Η διαφορά ΗΛΙΚΙΑΣ με τον Κωστή Μαραβέγια

Παράλληλα, η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε και για τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια. «Θαυμάζω την καλοσύνη και την κατανόηση που έχει για τους πάντες και τα πάντα και σαφέστατα το ταλέντο του, την ευελιξία του γύρω από τη δουλειά του, το πώς δημιουργεί μουσική, το πόσο άνετος είναι στη σκηνή που για μένα φαντάζει τρομακτικό. Γενικότερα, θαυμάζω τη στάση ζωής του, ότι είναι πάντα δοσμένος στο παρόν».