Τόνια Σωτηροπούλου: Σε 90’s πάρτι μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαίρη Συνατσάκη!

0

Το βράδυ της Κυριακής είχε άρωμα 90’s! Ο Σπύρος Σαμοΐλης, ο γνωστός hair stylist, είχε γενέθλια και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας ένα πάρτι στο Shamone με μουσική μόνο από την αγαπημένη δεκαετία. Φυσικά, από το λαμπερό event δεν έλειψαν και οι καλύτερες του φίλες Τόνια Σωτηροπούλου, Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, οι οποίες εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, καθώς είχαν ντυθεί με ρούχα της δεκαετίας του ’90.

Οι διάσημες Ελληνίδες δεν σταμάτησαν να χορεύουν με τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και να “βομβαρδίζουν” το Instagram, με στιγμιότυπα από την ξεχωριστή βραδιά του Σπύρου, ο οποίος έκλεισε αισίως τα 30! Το κέφι άναψε με την εμφάνισή του και ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές των 90’s. Στο πάρτι βρέθηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος χόρεψε ξέφρενα με την Ντορέττα!

Όταν δεν είσαι καλά στα μυαλά σου. @eugeniasamara

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com