Ροή ειδήσεων

Τώρα η Κατερίνα Καινούργιου το ομολογεί: Φοβάται τις…τσόντες και την Ηλιάκη!!!

Μεταξύ τους ανταλλάσουν επισκέψεις στον ALPHA…και καλεσμένους, πράγμα εντελώς φυσικό. Έγιναν και φίλες σΠΥΡΟΠΟΎΛΟΥ ΚΑΙ καινούργιου, οπότε η Κατερίνα είχε το βήμα να πει επιτέλους πόσο συμπαθεί την Ηλιάκη. Τόσο πολύ που δεν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί της. Είπε στο ‘σπίτι μου σπιτάκι μου”
Όταν η παρουσιάστρια την καλωσόρισε στο πλατό της εκπομπής, η κουβέντα πήγε σχεδόν αμέσως στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του «Όλα παίζουν» και η ίδια έσπευσε να ξεκαθαρίσει για τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Κοίτα, είμαι με έναν άνθρωπο συζώ, συγκατοικώ, αλλά δεν είμαι αρραβωνιασμένη. Θέλω θέλω να το μαζέψω πια αυτό γιατί μίλησα πολύ. Ίσως παραμίλησα πολύ γι αυτό και με έχουν πιάσει ένοχες. Έχω εκτεθεί αρκετά! Δεν έχω ακόμα οικογένεια με αυτό τον άνθρωπο.Τη στιγμή που θα έχω κάτι και θα πω “προχωράω παρακάτω με αυτό τον άνθρωπο”, τότε θα βγω και θα το πω…».
Στη συνέχεια, η ροή της κουβέντας πήγε σε μία έρευνα που παρουσίασε ο Παύλος Σταματόπουλος, με αφορμή την ερωτική ζωή των ζευγαριών και πως μπορούν να ανανεώσουν τη σχέση τους. Στο σημείο αυτό, ηΚωνσταντίνα Σπυροπούλου, την ρώτησε αν έχει ζητήσει  ποτέ από τον σύντροφό της να δουν μαζί αισθησιακή ταινία: «Όχι, πώς θα του το πεις αυτό; Άκου τι φοβάμαι με τις αισθησιακές ταινίες: φοβάμαι μήπως κάνει πάρα πολύ δύσκολα αυτή και πώς θα τα κάνεις μετά; », είπε γελώντας η Κατερίνα.
Μεταξύ άλλων η συζήτηση πήγε και στην Μαρία Ηλιάκη. «Η Μαρία είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Όταν είδα αυτό που έκανε με τον Μάκη στην εκπομπή, δεν τρελαινόμουν. Ίσως επειδή έμοιαζε με το “Δέστε τους”. Το “Δέστε τους” σταμάτησε και τελείωσε. Όμως στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που σταμάτησε η εκπομπή και για τη Μαρία, αλλά και για τα παιδιά της εκπομπής».
Σήμερα ποια είναι η σχέση των δύο παρουσιαστριών; Μιλάνε; «Είμαι από τους ανθρώπους που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες. Αλλά όταν κάτι έχει παγώσει μέσα μου, τότε δεν μου είναι εύκολο. Δε θα μπορούσα να ξανάσυνεργαστώ με τη Μαρία, γιατί έχω παγώσει και έχω πληγωθεί από κάποια πράγματα. Μου είναι δύσκολο. Υπήρξε επαφή, επικοινωνία, αλλά μετά σταμάτησε».

Back to top button