Hit enter after type your search item

Οι λίγοι τηλεθεατές που της είχαν μείνει, πέρυσι, έβλεπαν την παρουσιάστρια μεσ’ στα νεύρα, να φέρεται με απίστευτη αυστηρότητα στους συνεργάτες, με ατάκες τύπου: “Τη Μενεγάκη δεν τη ρωτάει κανείς”. Τους ντρόπιαζε, αντί να ντρέπεται η ίδια που εκμεταλευόταν την θέση ισχύος. Αυτό ήταν το…τελειωτικό της λάθος!
Έχει βέβαια πολύ κακό προηγούμενο ο σταθμός με τις εκπομπές που δεν τα φέρνουν τα νούμερα (τα χρήματα δεν ξέρουμε αν τα φέρνουν). Η Σπυροπούλου έκανε χάλια νούμερα επί χρόνια και την σταμάτησαν μόλις φέτος! Μήπως την κρατά για να μην της αφήσει περιθώριο να πάει πουθενά σαν τόσο αποτυχημένη;

 

Το χουμε γράψει ως άποψη μας πάρα πολλές φορές. Η επανάληψη, βοηθά να το διαβάσουν και κείνοι που μας γνωρίζουν τώρα.

Η Μενεγάκη και οποιοσδήποτε στη θέση της, δεν έκανε σωστές επιλογές! Αυτό το έλεγαν όσοι έβλαπαν μόνο τη θέση που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα, όλοι, έγιναν ειδικοί και ξέρουν τι φταίει για την “βουτιά στο κενό”.

 

Η “επιτυχία” της όμως ήταν μονόδρομος. Ήταν ο Αντ1 η αιτία της επιτυχίας της. Απλά, μέσω συγκυριών και συμπτώσεων έφτασε στην μακρόχρονη και ΠΡΟΤΟΦΑΝΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ (από πλευράς ταλέντου ) ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ. Όλα αυτά τα χρόνια η Μενεγάκη,  νικήθηκε κατά κράτος από όποιον τηλεοπτικό αντίπαλο είχε σε μεγάλο (τονίζουμε, σε μεγάλο κανάλι) απέναντι της. Έχανε η Ελένη,  ακόμα και από προγράμματα 20ατείας σχεδόν, που έπαιζαν σε επανάληψη την ίδια ώρα με κείνη. Βεβαίως, το ξαναλέμε, διότι, αν δεν το πεις, δεν…διαβάζεται.

Είναι εντυπωσιακό πως η Μενεγάκη έκανε μια απόλυτα …ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή την επιτυχία, την δημιούργησε η έλλειψη κρίσης κάποιες φορές, η ευθυνοφοβία κάποιες άλλες, αλλά και το συμφέρον που νόμιζαν ότι είχαν κάποιοι δημοσιογράφοι. Ο ένας παρασυρόταν από το τι έγραφε ο άλλος, τους υποκινούσε ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ και η ελπίδα πως κάποια στοιγμή θα εργάζονtαν και για τον όμιλο Ant1

Αναλύουμε λοιπόν το φαινόμενο Μενεγάκη εν συντομία, μία ακόμα φορά: Την επέβαλε αρχικά ο Αντ1, όπως θα έκανε με οποιοδήποτε τηλεοπτικό προιόν του. Να φανταστείτε, ακόμα και στην περίπτωση που τα νούμερα μιλάνε ξεκάθαρα, και μεις φέτος,  γράψουμε πως το Nomads, είναι αποτυχία, στην πρώτη κιόλας φορά, που θα το διαβάσουν από τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού θα μας πάρουν τηλέφωνο, για να διορθώσουμε, προφανώς το….ΣΩΣΤΟ!

Αυτό συνέβει πριν λίγο καιρό και εμείς αν θυμάστε, δημοσιεύσαμε και το τι μας είπε, ο αντ1 και όσα μας έστειλε μέσω mail επίσημα!

Έπεσε λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση η Ελένη  και παρέμεινε για πάνω από δέκα χρόνια. Μεγάλο διάστημα για να μην πιστέψουν και οι πέτρες πως έκανες επιτυχία.

Πριν το διαζύγιο με το Λάτσιο, παρά την τρίωρη καθημερινή παρουσία της στο γυαλί, το ενδιαφέρον για κείνη δεν ήταν ανάλογο. Φυσικά, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού και με τον Μάκη Παντζόπουλο, όρατό – κρυφό σύντροφο, όλα τα εξώφυλλα, δεν είχαν να κάνουν όπως καταλαβαίνετε με το άστρο της, αλλά με το κουτσομπολιό για τη ζωή μιας…κοινής μας – μέσω τηλεόρασης – γνωστής!!!

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :