Τους “τρέλανε” η Μενεγάκη! ΕΜΕΙΝΕ έγκυος, ΧΩΡΙΖΕΙ κιόλας, αγοράζει και καινούργιο σπίτι!!! Κόλαση σου λέω!

Τους “τρέλανε” η Μενεγάκη! ΕΜΕΙΝΕ έγκυος, ΧΩΡΙΖΕΙ κιόλας, αγοράζει και καινούργιο σπίτι!!! Κόλαση σου λέω! Ελένη είναι μόνο μία! Μενεγάκη. Πραγματικό ταλέντο βασίλισσα της ομορφιάς της τηλεόρασης και του ίνσταγκραμ. Μας χορεύει στα δάχτυλά της. Στα 51 έχει κόρη που δεν ε΄χει πάει ακόμα δημοσιτικό.

Η Ελένη Μενεγάκη κρύβει την κοιλιά της εγκυμοσύνης πίσω απο το μπουκέτο με τα λουλούδια!

Προσέξτε με τι χειρουργική ακρίβεια λειτουργεί η Ελένη τον τελευταίο καιρό! Σταματά, την τηλεόραση, τρέχουν τα μίντια να δουνέ τι θα κάνει μετά στη ζωή της και στην καριέρα της. Ξεροσταλιάζουν για μια δήλωση της και κάτω από τον λογαριασμό της στα σόσιαλ για ένα καινούργιο ποστ. Εκείνη, αφήνει σημάδια εγκυμοσύνης στα 51 της.

Όλοι υιοθετούν τις φήμες και ακομα χειρότερα την πιθανότητα να είναι ξανά έγκυος, χωρίζει ή καβγαδίζει με τον Μάκη και με΄σα στα άπειρα επεισόδια, τελευταίο αποκλειστικό του περιοδικού ΟΚ. (που διανέμεται πλεόν με τα Νέα Σαβαβτοκύριακου) τα..σχέδια για το καινούργιο σπίτι της.

Η Ελένη Μενεγάκη κρύβει την κοιλιά της εγκυμοσύνης πίσω απο το μπουκέτο με τα λουλούδια!

Και έρχεσαι και αναρωτιέσαι: Μα η Ελένη δεν έκρυβε το πρόσωπο της με μαντήλες τη μία με΄ρα και την άλλη χαμογελόντας πόζαρε στο φακό χαιρετόντας μάλιστα σαν πραγματική βασίλισσα που μπαίνει στον κόπο και καίει θερμίδες με χαιρετισμούς στους απλούς ανθρώπους;
Η Ελένη λιπόν βλέπει τον φωτογράφο και τον περιμένει με τα..σχέδια του σπιτιού στο χέρι.

Και εντάξει σχολιάζουν και τις φωοτγραφίες αυτές στις εκπομπές. Κανείς δεν σκέφτηκε, για ποιον αγορασε το σπίτι ή για ποιον σκοπεύει να το αγοαράσει; Αφού διαθέτει στηνπιο ήσυχη περιοχή, βίλα 1000 τετραγωνικών με θερμενόμενη πισίνα μεγάλων διαστάσεων (σύμφωνα με τον Γιάννη Λάτσιο).

Διαβάστε ακόμα:
Ελένη Μενεγάκη: Το οροφοδιαμέρισμα στα βορεια προάστια ΔΩΡΟ για την ενηλικίωση στον ΑΓΓΕΛΟ ΛΑΤΣΙΟ Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αγόρασαν ένα ακίνητο στα βόρεια προάστια, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ!.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ που παρουσίασε σήμερα η εκπομπή Ευτυχείτε και ο Γιάννης Πουλόπουλος κάνει λόγο για αγορά ενός πολυτελούς οικήματος που αποτελείται από τρία οροφοδιαμερίσματα. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού απαθανάτισε το ζευγάρι την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου κατά την επίσκεψή τους στο σημείο.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΠΟΖΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ … ΘΕΟΓΕΦΥΡΟ

Όπως θα δεις στο βίντεο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος συναντήθηκαν με έναν επαγγελματία διαμόρφωσης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων και το ραντεβού τους διήρκησε μία ώρα.
Από την αρχή της καριέρας της, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να επενδύει μέρος των χρημάτων της σε ακίνητα.