ΤΡΑΓΙΚΟ! Πως ΜΙΛΑ η Βίκυ Καγιά για τα ΠΑΙΔΙΑ του Ηλία Κρασσά!!! (βίντεο)

ΤΡΑΓΙΚΟ! Πως ΜΙΛΑ η Βίκυ Καγιά για τα ΠΑΙΔΙΑ του Ηλία Κρασσά!!! Η κόρη στον παιδικό σταθμό. Ο σκύλος στο σπίτι, οι άλλοι δύο στο σχολείο”. Δεν είναι να πεις ..γλώσσα λανθάνουσα. Μα είναι θέμα αποκλειστικά και μόνο, με ποια πρωτεραιότητα, αναφέρεσαι σε ανθρώπους.

Λες να φταίει το ότι έχει ζήσει στο εξωτερικό και δεν χρησιμοποιεί πάντα σωστά τα Ελληνικά; Άτυχη στιγμή ή απόλυτα αληθινή;

Χωριστά ανέφερε την κόρη της και μετά τον…σκύλο της οικογένειας και μετάτα παιδιά του Ηλία Κρασσά από τον προηγούμενο γάμο του.

ΒΟΜΒΑ απο την Βίκυ Καγιά: «Ο γάμος μου δεν πέτυχε γιατί…»

Η Βίκυ Καγιά υπέπεσε σε μεγάλο σφάλμα κατά τηνδική μας πάντα άποψη. Ο καθένας το αξιολογεί εντελώς διαφορετικά βεβαίως. Δείτε το βίντεο και πέιτε την γνώμη σας!

Δες το βίντεο μετά το 2.20′:

 

Διαβάστε ακόμα: Απολαμβάνουμε το πόσο πολύ έχει αλλάξει το σκηνικό σε σχέση με την ομορφιά τα τελευταία ένα- δύο χρόνια.

Απολαμβάνουμε πολύ που ασχολούμαστε περισσότερο με το skincare και λιγότερο με το makeup (αγαπάμε και τα δύο εξίσου αλλά είμαστε ενθουσιασμένες που πλέον φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και…

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ: «’ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ»

…δεν τρέχουμε απλώς να καλύψουμε τις ατέλειες με μακιγιάζ) και μας αρέσει πολύ που βλέπουμε περισσότερο αληθινή επιδερμίδα και λιγότερα φίλτρα στο instagram και ειδικά από γυναίκες που (μας) ασκούν τεράστια επιρροή.

Η αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά ακολουθούσε αυτή την οδό πολύ πριν γίνει τάση και εξακολουθεί να μας παροτρύνει να είμαστε αληθινές και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και, φυσικά, την επιδερμίδα μας!

Βίκυ Καγιά: Αυτά είναι τα ΚΙΛΑ της , το ύψος και η ΗΛΙΚΙΑ της!

Η ίδια επισκέφτηκε την δερματολόγο της και έκανε μια θεραπεία αναζωογόνησης και λάμψης η οποία, όπως είπε η Μαργαρίτα Βεργολιά είναι top στο Χόλιγουντ.

Η συγκεκριμένη είναι μεσοθεραπεία γίνεται με αυτό το μπουκαλάκι που βλέπεις εδώ το οποίο έχει βελόνες επικαλυμμένες με χρυσό και μέσα περιέχει ένα αραιωμένο σε υαλουρονικό μπότοξ, πεπτίδια και βιταμίνες τα οποία λειτουργούν συνεργικά.

Όπως ξέρουμε, το υαλουρονικό ενυδατώνει και δίνει plump αποτέλεσμα στην επιδερμίδα (φαντάσου ένα στεγνό σφουγγάρι πάνω στο οποίο πέφτει νερό.

“Όταν ενυδατώνεις σωστά την επιδερμίδα και κάνεις σωστές θεραπείες, για μένα δεν χρειάζεται τίποτα άλλο”,..

…λέει η Βίκυ Καγιά στα stories της την στιγμή που απολαμβάνει τη θεραπεία της που ενδείκνυται και για ήπιας μορφής ακμή, όπως είπε πως αντιμετωπίζει και η ίδια.

Εμείς, πάντως, ορμώμενοι από τα stories της Βίκυς Καγιά θα πούμε πως θέλουμε περισσότερο real skin στα social m

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: