freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ο Κρατερός Κατσούλης…ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Δύο φορές πέρασε Γολγοθά. Αυτός, ήταν ο δεύτερος, Ο πρώτος, όταν δεν μπορούσε να περπατήσει. Περιγάφει ό ίδιος πως δεν μπορούσε να ελένγξει το πόδι του. Πα΄ρ αμόνο να το σύρει.

Καταστρεφόταν μαζί με την υγεία του η καριέρα του. Πως θα μπορούσε να παίξει ενώ ήταν παράλυτος;

Οι μέρες ατέλειωτες. Ο πόνος ο ψυχολογικός κυρίως αβάσταχτος. Ο γοητευτικός ηθοποιός πέρασε δύσκολη νύχτα, δύσκολες στιγμές και όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, “πήγα και ήρθα”!

Η Κατερίνα Καραβάτου ευχήθηκε περαστικά μέσα από την εκπομπή στον σύζυγό της λέγοντας πως τελικά ο Κρατερός αντί να είναι στην εκπομπή βρίσκεται στο νοσοκομείο…

“Θα προσπαθήσουμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση αν δεν έχετε γιατί και μεις δεν έχουμε καλή διάθεση. Για να μην παρεξηγηθώ για αυτό που είπα….

Περαστικά, περαστικά να πούμε στον Κρατερό που πιστεύαμε ότι σήμερα θα είναι μαζί μας και τελικά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο, γιατί είχε μία πάρα πολύ δύσκολη νύχτα με έντονους πόνους.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ο Κρατερός Κατσούλης...ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ ο Κρατερός Κατσούλης…ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Ελπίζουμε ότι όλα θα αποκατασταθούνε σήμερα Θέλω να σου πω ότι θα πάνε όλα καλα. Και ελπίζω να είσαι σε μια κατάσταση που να μπορείς να μας δεις αυτή τη στιγμή” Είπε η Κατερίνα ψύχραιμη αλλά φαινόταν στα μάτια της η ανησυχία της για τον αγαπημένο της.

Παρέλυσε ο Κρατερός Κατσούλης. Παρέλυσε η μισή πλευρά του. Δεν πονούσε, αλλα δεν μπορούσε να ελέγξει το πόδι του! Ξέρετε από τι το έπαθε; Από…άγχος!

Και τελικά καλό είναι να σκεφτόμαστε πως δεν ωφελεί σε τίποτα το άγχος. Φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε συζητήσεις του τύπου “ευτυχώς που το άγχος εκτονώθηκε έτσι”.

Βέβαια ο Κρατερός Κατσούλης, πριν φτάσει στο σημείο να νοιώσει “τυχερός” τα είδε όλα!
Περέλυσε. Ναι, παρέλυσε. Οι γνωματεύσεις των γιατών στην αρχή δεν εξέτασαν το άγχος ως ενδεχόμενο. Κι όμως, παρέλυσε από το άγχος!

Παράλυτος σχεδόν έξι μήνες. Για ν’ ακριβολογούμε, η αποκατάσταση του πήρε έξι μήνες.

Ξέρει τι είναι να μην νοιώθεις το ένα σου πόδι καθόλου; Και να μην ξέρεις αν είναι καλό ή χειρότερο το ότι δεν πονάς; ότι δεν το αισθάνεσαι;

Σ΄αυτή την ατυχία, προστέθηκε και η λάθος διάγνωση των γιατρών. Έτσι απλά. Λάθος εκτίμηση. Άντε τώρα να σαι ο Κρατερός Κατσούλης και να μην ξέρεις τι να σκφτείς. Τι να υποθέσεις.

Πότε θ’ αναρώσεις. Πότε θα μάθεις από τι πάσχεις και αν αυτό μπορείς να το νικήσεις!

Όχι, η αγωνία δεν κράτησε μια μέρα, μια βδομάδα. Απεναντίας παρατεινόταν όσο δεν βρισκόταν η αιτία.

Παρά το ότι η αγαπημένος ηθοποιός μιλούσε καθησυχαστικά και αισιόδοξα όταν επικοινωνούσε με την εκπομπή, εντούτοις, ο ίδιος, μόνο ήσυχος δεν πρέπει να ήταν.

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση πάντως, ήταν η αισιόδοξη ματιά του όταν περιέγραφε την περιπέτεια του!

O Κρατερός Κατσούλης, επισκέφθηκε και τον καναπέ του dot και έδωσε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η οποία θα συζητιέται για πολύ καιρό. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, η οποία του άλλαξε τη ζωή.

Κρατερός Κατσούλης σε Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν πειράζει στο τρίτο παιδί μας»
“Πήγα και ήρθα. Μου συνέβη μέσα σε μισή ώρα. Μούδιασε και παρέλυσε η μισή μου πλευρά. Δεν είχε καθόλου πόνο αυτό, οπότε μου ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσιμο.

Όταν πήγα στην απογευματινή παράσταση είπα στους συναδέλφους μου ότι θα κουτσαίνω, γιατί δεν με ακολουθεί πολύ το πόδι. Στη δεύτερη παράσταση, απλά έπαιρνα το πόδι μου και το πήγαινα”.

Ο Κρατερός συνέχισε εξηγώντας ότι η ασθένεια αυτή δεν οφειλόταν σε κάποιο παθολογικό πρόβλημα, αλλά στο στρες.

Η περιπέτεια αυτή είχε καλό τέλος, καθώς όπως είπε και ο ίδιος, χρειάστηκε έξι μήνες αποθεραπεία αλλά τελικά κατάφερε να ξαναπερπατήσει.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή, αφού το πόδι του παρέλυσε και έχει χάσει αρκετό μυϊκό ιστό, γεγονός που καθιστά δύσκολη και χρονοβόρα την πλήρη αποκατάστασή του.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία.

Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία.

Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τι είχε πει τότε και στην εκπομπή του στο star όπου μίλησε μέσω τηλεφώνου αφού ήταν κρεβατωμένος μετά από τις υποδείξεις των γιατρών!

Διαβάστε ακόμα τι έγινε όταν μπήκε η Κατερίνα Καραβάτου στο νοσοκομείο και μάλιστα για,…μέρες!

Η Κατερίνα Καραβάτου για δεύτερη μέρα δεν βρίσκεται στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου». Ο αγαπημένος παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για την υγεία της παρουσιάστριας.

«Εδώ είμαστε λοιπόν! Σχεδόν όλοι μαζί! Η Κατερίνα μας δεν είναι εδώ σήμερα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τα πράγματα πάνε καλύτερα και πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner