“ΤΡΕΛΛΑ”! Η ΑΓΝΩΣΤΗ σχέση της Μακρυπούλια πριν 26 χρόνια! Θα πάθεις όταν τη δεις!

“ΤΡΕΛΛΑ”! Η ΑΓΝΩΣΤΗ σχέση της Μακρυπούλια πριν 26 χρόνια! Θα πάθεις όταν τη δεις! Το… “1994”, τότε που εκείνη ήταν μια πανέμορφη έφηβη με μέλλον και εκείνος ο “επώνυμος” του ζεύγους. Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, το γυμναστή που είχε τρελάνει όλο το γυναικείο κοινό. Τη Ζέτα Μακρυπούλια πλέον την έχουμε συνηθίσει ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΞΑΝ

Ωστόσο όλοι θυμόμαστε τη μακροχρόνια σχέση της ηθοποιού με τον Αντώνη Ρέμο. Κι όμως, υπάρχει κι άλλη μια σχέση στο παρελθόν της Ζέτας Μακρυπούλιας απ’ το που λίγοι γνώριζαν. Ποιος ήταν ο άντρας που είχε στο πλευρό του την καλλονή; Το… “1994”, τότε που εκείνη ήταν μια πανέμορφη έφηβη με μέλλον και εκείνος ο “επώνυμος” του ζεύγους. Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, το γυμναστή που είχε τρελάνει όλο το γυναικείο κοινό.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ακόμη και στην Ελλάδα καταφέρνω να περνώ απαρατήρητη»

Η ΑΓΝΩΣΤΗ σχέση της Μακρυπούλια πριν 26 χρόνια! Θα πάθεις όταν τη δεις! 

Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε “φιλικά” όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.Τη Ζέτα Μακρυπούλια πλέον την έχουμε συνηθίσει ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ωστόσο όλοι θυμόμαστε τη μακροχρόνια σχέση της ηθοποιού με τον Αντώνη Ρέμο. Κι όμως, υπάρχει κι άλλη μια σχέση στο παρελθόν της Ζέτας Μακρυπούλια απ’ το που λίγοι γνώριζαν. Ποιος ήταν ο άντρας που είχε στο πλευρό του την καλλονή;Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε “φιλικά” όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: