Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τρελό…ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ με Μπαρμπαρίγου – Πετρεζίκη! Η….ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση. Και μετά τα ωραία που έχουμε ν’ ασχολούμαστε και να σχολιάζουμε προέκυψε και διαιτητής στην διαμάχη που δεν ξέρουμε ποιος ξεκίνησε, διότι δεν ξέρουμε αν πραγματικά η ..συνταγή έχει ιδιοκτησία και αν την …βούτηξε ο Άκης Πετρετζίκης ή αν η Αργυρώ Μπαρμαρίγου είδε…όραμα πως κάποιος της πήρε τη μοναδικότητα. Πάντως επενέβη σε ρόλο διαιτητή ή δικαστή ο Ηλίας Μαμαλάκης!

Μ΄έναν ιδιαίτερο Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, ξεσπώντας στο Instagram κατά σεφ που ισχυρίζεται ότι της έκλεψε μια συνταγή και την παρουσίασε ως δική του κάνοντας μικρές αλλαγές.

Και υιοθέτησε ακόμα και το όνομα που της είχε δώσει η Μπαρμπαρίγου.

Ο λόγος για την γαλατόπιτα Μάνης.

Από τις αναρτήσεις είναι ξεκάθαρο ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάνει λόγο για αντιγραφή της συνταγής της από κάποιον άλλον chef που χρησιμοποίησε ακόμα και το ίδιο όνομα για την δική του γαλατόπιτα.

Αν και δεν κατονομάζει ποιος είναι, αναφέρεται στον Άκη Πετρετζίκη αφού στο site έχει τη συγκεκριμένη συνταγή.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καρφώνει Άκη Πετρετζίκη: Μου έκλεψε τη συνταγή και την παρουσιάζει δική του
Η ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

“Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!!Την αγάπησαν πολλοί γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου papadakisrestaurant για πολλά χρόνια.

Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου.

Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012.

Ελαφρά τη καρδία πήρε όπως φαίνεται ο Άκης Πετρετζίκης την ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου μέσω της οποίας η γνωστή μαγείρισσα, τον κατηγόρησε ότι αντέγραψε πλήρως τη συνταγή της με τη γαλατόπιτα της Μάνης.

Με μια αν όχι ειρωνική, σίγουρα χιουμοριστική διάθεση, ο σεφ απάντησε μέσω Instagram στη συνάδελφό του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ίδιου από πρόσφατη διαφήμισή του στην οποία αναρωτιέται: “Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα;”.

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από τη λεζάντα “εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν”, ενώ ο Άκης Πετρετζίκης δίνει και συμβουλές για την συγκεκριμένη συνταγή “Tip: Αντί για καρύδια μπορείτε να βάλετε και αμύγδαλα”.

Η γαλατόπιτα Μάνης, η συνταγή, ο Άκης Πετρετζίκης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η κόντρα και η… ιδιαίτερη ισοπαλία του Ηλία Μαμαλάκη. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έδειξε την ενόχλησή της για την γαλατόπιτα της Μάνης φωτογραφίζοντας τον Άκη Πετρετζίκη.

Η γνωστή μαγείρισσα έγραψε μεταξύ άλλων: «Γαλατόπιτα Μάνης.

Η δική μου γαλατόπιτα όμως είναι διαφορετική έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα γαλατόπιτα Μάνης. Κι έτσι αυτός πήρε την συνταγή μου και την είπε ακριβώς με το ίδιο όνομα».

Ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε με χιούμορ με story μία εικόνα, στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται σε έναν πίνακα τέχνης και σχολίασε: «ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα;

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ: Η ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ! ΟΛΗ Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ

Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης με σχόλιό του σε ανάρτηση του σχετικού δημοσιεύματος για την κόντρα τους έβγαλε… ισοπαλία, γράφοντας:

«Οι συνταγές δεν έχουν ιδιοκτήτη

Ούτε πατεντάρουνται

Από την στιγμή που δημοσιοποιείς την συνταγή ανήκει σ όλους

Άλλωστε καμία μα καμία συνταγή δεν σε κάνει πλούσιο. Ούτε σου δίνει παράσημο τιμής

Και αν ποτέ στην ζωή του φτιάξεις κάτι εξαιρετικό. Κρατά την συνταγή κρυφή.

Όπως το ραβανί Βέροιας. Την σάλτσα cafe de Paris κτλ».

Η ΜΑΧΗ της ΚΟΥΤΑΛΑΣ! Αργυρό Μπαρμπαρίγου σε Ακη Πετρετζίκη: ”Με ΕΚΛΕΨΕΣ”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner