ΤΡΕΜΕΙ η Φαίη Σκορδά τη Σπυροπούλου, ΖΗΛΕΥΕΙ τη Μπέλλα!!!

Αυτό το στυλάκι, να βγαίνει στην εκπομπή της, δήθεν να μην ξέρει τίποτα για κανένα θέμα! Να μην έχει πληροφορηθεί ποιων διάσημων τα λεγόμενα θα σχολιάσουν οι συνεργάτες της και τελικά να πέφτει από τα σύννεφα, όταν βλέπει το βίντεο, είναι θρασύτατο.

Η Φαίη Σκορδά θα πείσει ποιους, πως δεν φέρει καμία ευθύνη των όσων σχολιάζονται στον αέρα της εκπομπής της; Θα πείσει ποτέ πως οι συνεργάτες της αυθαίρετα, “πυροβολούν” όποιον τους αρέσει, όποιον δεν βρίσκεται στο στούντιο για ν’ απαντήσει;
Θα πείσει κάποιον πως πέφτει από τα σύννεφα και πολύ θλίβεται, όταν αρχίζει το “θάψιμο’ στη Μπέλλα για παράδειγμα; Ναι! Θα πείσει εκείνους, που την βλέπουν πρώτη φορά.
Δεν χρειάζεται να κράξεις κάποιον. Αρκεί να επιλέξεις να παίξεις στον αέρα αυτό που θα κάνει τη ζημιά. Στο πρωινό βέβαια, δεν τ’ αφήνουν εκεί. Στολίζουν χρόνια τώρα με τα λεγόμενα τους όποιον δεν γουστάρουν.
Το περιστατικό με το βίντεο όπου η Μπέλλα λέει ψέματα για το ύψος της, θα ήταν μια χαρά αν το έπαιζαν αφού έγινε βούκινο.
Έλα όμως που από δημοσιογραφικό οίστρο, εκείνοι διάλεξαν να προβάλλουν και μετά το πήραμε χαμπάρι οι υπόλοιποι. Από μόνο του σαν περιστατικό θα ήταν και μαγκιά.
Όμως, εμείς που παρακολουθούμε την εκπομπή, διακρίνουμε πως υπάρχει συμπάθεια προς το πρόσωπο όχι μόνο της Μπέλλα, αλλά και της Σπυροπούλου.
Έχουμε δικαίωμα να θεωρούμε και τις δύο πιθανές αντικαταστάτριες της Φαίης Σκορδά. Ψηλές, ωραίες και προκλητικές για τα μ.μ.ε
Η Φαίη δεν ήταν καλύτερη από κείνες και το ξέρει!!!
Πίσω απ΄’οσα κάνει ή δεν κάνει στον αέρα, σκέφτεται ποια θα είναι του χρόνουστην θέση της!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.