Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΤΡΕΜΕΙ ο καλλιτεχνικός κόσμος! Ποιοι έχουν σειρά μετά τις καταγγελίες για Κιμούλη και Σπυρόπουλο! Ξαφνικά σείεται η καλλιτεχνική Ελλάδα και όχι μόνο. Ο Κώστας Σπυρόπουλος αντιμετωπίζει κατηγορείται για…πράξεις γεννετήσιου χαρακτήρα από τρεις συναδέλφους τους και πολλοί είναι εκείνοι που βιάζονται να πάρουν θέση…

Φυσικά η πλευρά του ηθοποιού δεν έμεινε σιωπηλή!

Για βάναυση στοχοποίηση του Κώστα Σπυρόπουλου κάνει λόγο σε δήλωσή του ο συνήγορός του Αλέξης Στεφανάκης, προσθέτοντας ότι δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη.

Κώστας Σπυρόπουλος: “Η Τζένη Μπότση είναι αρκετά ταραγμένη, οι γονείς της το έμαθαν τώρα”

«Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του» τονίζει ο κ. Στεφανάκης, υπενθυμίζοντας ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του ο κ. Σπυρόπουλος έχει συνεργαστεί αρμονικά με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών.

Η δήλωση του δικηγόρου του Κώστα Σπυρόπουλου

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα».

»Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο «θύτη».

Κώστας Σπυρόπουλος – Ο δικηγόρος του δηλώνει: “Γιατί δεν πήγαν τόσα χρόνια να το πουν στον εισαγγελέα ή στον ίδιο”;

»Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της.

»Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι’ αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

»Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών.

Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος».

Διαβάστε ακόμα: τις καταγγελίες που λαμβάνουν χώρα εις βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου θέλησε η Ελισάβετ Μουτάφη να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ηθοποιός επέλεξε να στηρίξει δημόσια την συνάδελφο της, Λουκία Μιχαλά ούσα παρούσα στην εξομολόγηση της δεύτερης για όσα είχε υποστεί.

Στην Τουρκία η ελληνική διπλωματική αποστολή – Οι στόχοι της Άγκυρας και οι προσδοκίες της Αθήνας από τον διάλογο
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Instagram, η Ελισάβετ Μουτάφη δημοσίευσε ένα story στο οποίο και σχολίασε.

Κώστας Σπυρόπουλος: «Τιμή μου και χαρά μου που με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

«Φιλενάδα μου ήμουν εκεί όταν μας περιέγραψες τι είχε ζήσει… το 1999… Μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζετε ότι χθες η Λουκία Μιχαλά μέσω μιας κοινής ανάρτησης με τη Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη κατήγγειλαν δημόσια ότι έπεσαν θύματα γενετήσιας πράξης από τον Κώστα Σπυρόπουλο στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Όσα αποφάσισε το Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο
Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση, στον απόηχο των καταγγελιών για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) προχώρησε σε μια ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανακοίνωση μιλά – μεταξύ άλλων – για σύσταση πειθαρχικού συμβουλίου και άμεση σύσταση ομάδας για παροχή βοήθειας σε περιστατικά κάθε είδους βίας και προσβολής της αξιοπρέπειας.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του ΣΕΗ:

«Σας ενημερώνουμε πως σε σχέση με τη σωρεία καταγγελιών για άσκηση λεκτικής, σωματικής, ψυχικής και σεξουαλικής βίας που δημοσιοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση (29/01/2021) και κατά ευρεία πλειοψηφία, αποφάσισε τα εξής:

Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος: H κάμερα τους “τσάκωσε” να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη Μύκονο (βίντεο)

– Την άμεση σύσταση σε σώμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου, μετά και την ολοκλήρωση εκλογής του αντεπιστέλλοντος μέλους ΔΣ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο (θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 01/02/2021),

– Ακολουθώντας τον εσωτερικό κανονισμό του Πειθαρχικού Συμβουλίου (κεφ. Α’, άρθρο 1, περ. ε / κεφ. Γ’ άρθρ. 12), αμέσως μετά την συγκρότηση του Πειθαρχικού, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ θα καταθέσει γραπτή καταγγελία των μελών του Σωματείου Γιώργου Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλου για πειθαρχικά παραπτώματα που έγκεινται σε «ενέργειες στους χώρους εργασίας που εμποδίζουν την ομαλή άσκηση του επαγγέλματος» και «βαρύνουσες αντισωματειακές ενέργειες και πράξεις που αντιβαίνουν στο κοινό αίσθημα δικαίου και ανθρωπισμού».

– Ταυτόχρονα, την επίσης άμεση σύσταση ομάδας εργασίας για στήριξη, συνδρομή και παροχή βοήθειας σε περιστατικά κάθε είδους βίας και προσβολής της αξιοπρέπειας.

Ο ακριβής τρόπος λειτουργίας, το πλαίσιο δράσης και η πλήρης στοχοθεσία της ομάδας αυτής θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

– Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο τις σεξιστικές και προσβλητικές αναρτήσεις του κ. Δημήτρη Μουζακίτη σχετικά με τις καταγγελίες αυτής της εβδομάδας.

Για τον λόγο αυτό το ΔΣ στο εξής δεν αναγνωρίζει τα «Κορφιάτικα Βραβεία» ως θεσμό που τιμά το Ελληνικό θέατρο και καλεί όλα τα μέλη του να απέχουν έμπρακτα από την συγκεκριμένη διοργάνωση».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: «Θέλουμε να εξυγιανθεί ο χώρος μας να μην υπάρχουν τέτοια είδους φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας.

Επιθυμούμε να καθαρίσει όλο αυτό και να διορθωθούν τα πράγματα, που όμως δεν συμβαίνουν μόνο στο δικό μας χώρο.

Αυτά συμβαίνουν σε πάρα πολλούς χώρους λόγω των χαρακτήρων των ανθρώπων.

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ; ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ “ΠΡΑΞΕΙΣ…ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ”! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ, …ΤΕΛΙΚΑ;

Με μία απόφαση θα συστήσουμε πειθαρχικό συμβούλιο όπου θα παραπέμπονται αυτές οι υποθέσεις.

Δεν είναι κάποιο δικαστήριο, απλά κάνει συστάσεις στους ανθρώπους, καλεί τα μέλη του να έρχονται και να μιλούν. Καλούμε τους θιγόμενους ηθοποιούς να έρθουν στο σωματείο. Εμείς θα καλέσουμε και τους θιγόμενους και αυτούς που παρουσιάζονται ως θύτες» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμα: ι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα που τον καταγγέλλουν Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά;

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές και σεξουαλική κακοποίηση βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η Σοφία Μπεκατώρου ξεδίπλωσε την αρχή του κουβαριού της σεξουαλικής κακοποίησης.

Η συνέχεια δόθηκε με καταγγελίες και εξομολογήσεις που σοκάρουν από ανθρώπους αναγνωρίσιμους, οι οποίοι βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για τις επώδυνες καταστάσεις που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Στην ανακοίνωση που υπέγραψαν οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, οι οποίες καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο, γίνεται λόγος για “πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα”. Τι σημαίνει όμως ακριβώς αυτό και τι ορίζει ο νόμος;

Η δικηγόρος Ιωάννα Καλαντζάκου, η οποία εξήγησε τι ορίζει ο Ποινικός Κώδικας για τις πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα, ποιες είναι οι ποινές, αλλά και ποια είναι η διαδικασία για να καταγγείλει κανείς ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης που έχει υποστεί.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;

Οι γενετήσιες πράξεις αφορούν τη συνουσία και την ίσης βαρύτητας με αυτήν πράξη από πλευράς προσβολής του εννόµου αγαθού της γενετήσιας ελευθερίας, όπως είναι η «παρά φύσιν» συνεύρεση, ο ετεροαυνανισµός ή πεολειξία και η αιδιολειξία ή η χρήση υποκατάστατων µέσων.

Η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας αναφέρεται σε χειρονοµίες «γενετήσιου χαρακτήρα», οι οποίες προσβάλλουν την γενετήσια αξιοπρέπεια, όπως χειρονοµίες ή θωπείες ή ψαύσεις του σώµατος, που δεν εξικνούνται σε γενετήσια πράξη.

Πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα είναι συµπεριφορές ή χειρονοµίες, οι οποίες κατά την κοινή αντίληψη υπαινίσσονται ή καταδεικνύουν ή παρωθούν σε γενετήσιες πράξεις.

Θες να μάθεις; Κώστας Σπυρόπουλος και καταγγελίες για “Πράξεις…ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ χαρακτήρα”! Τι σημαίνουν ΝΟΜΙΚΑ, …τελικά;
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;

Σύμφωνα με το άρθρο 336 του Ποινικού Κώδικα, «όποιος με σωματική βία ή με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής ή σωματικής ακεραιότητας εξαναγκάζει άλλον σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης, τιμωρείται με κάθειρξη».

Όταν μιλάμε για κάθειρξη, εννοούμε ότι το αδίκημα θεωρείται κακούργημα και η ποινή φυλάκισης είναι από 5 έτη και πάνω, μέχρι 20 έτη ή και ισόβια, όπου το μνημονεύει ο νόμος.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΖΩΗΣ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΕΩΣ 10 ΕΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

Αν η πράξη έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού ή είχε ως συνέπεια τον θάνατο του παθόντος, επιβάλλεται κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη τουλάχιστον 15 ετών.

Όποιος με ασελγείς χειρονομίες ή προτάσεις που αφορούν ασελγείς πράξεις, προσβάλλει βάναυσα την αξιοπρέπεια άλλου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 1 έτους ή χρηματική ποινή. Με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι δύο ετών τιμωρείται η ίδια πράξη, αν ο παθών είναι νεότερος από 12 ετών.

Σημειώνεται ότι η τελευταία περίπτωση είναι πλημμέλημα (ποινή μέχρι 5 χρόνια) και για να ασκηθεί ποινική δίωξη, θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγγελία του γεγονότος (μήνυση), ενώ αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του βιασμού (με ή άνευ χρήσης βίας, αλλά χωρίς τη συναίνεση του παθόντος), όπου η ποινική δίωξη ασκείται και αυταπάγγελτα.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ;

Ο χρόνος παραγραφής ορίζεται στα 20 χρόνια για τα κακουργήματα, ενώ για τα πλημμελήματα είναι το ανώτερο 8ετής.

Αυτό, βέβαια, μπορεί να αλλάξει τώρα όσον αφορά τα κακουργήματα.

Όπως είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, υπάρχουν σκέψεις και γίνεται μελέτη ώστε να γίνουν κάποιες αλλαγές στον χρόνο παραγραφής και συγκεκριμένα ρύθμιση μη παραγραφής για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης μέχρι την ενηλικίωση του θύματος.

Σημειώνεται, όμως, ότι εφόσον αυστηροποιηθεί ο νόμος, δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ, δηλαδή θα ισχύει για τα αδικήματα που θα γίνονται μετά την αλλαγή του νόμου.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;
Οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα είναι πλημμέλημα και οι επιλογές είναι οι εξής:

Καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία: Αυτό συνήθως γίνεται για να εφαρμοστεί αυτόφωρη διαδικασία, όταν δηλαδή στόχος είναι να συλληφθεί αμέσως κάποιος (εντός 48 ωρών απ’ την τέλεση της πράξης).

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Καταγγελία του γεγονότος στην εισαγγελία μέσω δικηγόρου: Δηλαδή, το θύμα θα πάει στον δικηγόρο, θα γράψει μια μήνυση, η οποία θα κατατεθεί στην εισαγγελία και στη συνέχεια, η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της και θα οριστεί δίκη.

Στην περίπτωση άσκησης βίας ή έλλειψης συναίνεσης, μιλάμε πλέον για κακούργημα που διώκεται και αυταπάγγελτα.

Η Ιωάννα Καλαντζάκου είναι Δικηγόρος – Ποινικολόγος- Μέλος Δ.Σ του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων – Μέλος Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής Πτωχευτικού Κώδικα 2007- τ. Αντιπρ. Δ.Σ.Α – Υποψ. Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών (Ν.Δ.)

Διαβάστε ακόμα: Μετά τις καταγγελίες από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και τη Λουκία Μιχαλά, ο Κώστας Σπυρόπουλος παίρνει επίσημη θέση και απαντά με δήλωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ:

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα».

Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο «θύτη».

Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που ναμπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.

Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΛΕΙΑΔΑ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ.

Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος.

Αθήνα, 29.01.2021

Με εκτίμηση

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Όσα αποκάλυψε ο Παύλος Σταματόπουλος για την Τζένη Μπότση και την κατάσταση της μετά από τις αποκαλύψεις για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Με το πρώτο θέμα των τελευταίων ωρών, τις καταγγελίες για το πρόσωπο του Κώστα Σπυρόπουλου από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά ξεκίνησε η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πρωινό του Σαββάτου.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΗ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ.

«Είναι μια κατάσταση και ένα περιστατικό που το συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που είχε μοιραστεί».

«Είναι κάτι που το συζητούσαμε ανά περιόδους και με αφορμές, ήταν κάτι που την έτρωγε. Νομίζω ότι βρέθηκαν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να το πει.

Και οι προϋποθέσεις είναι ότι βρέθηκαν κι άλλες γυναίκες για να στηρίξει η μία την άλλη απέναντι σε ένα γεγονός, το οποίο από ό,τι ξέρω, η κάθε μία ήταν μόνη της και έτσι βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να το μοιραστούν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του OPEN.

«ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.

Αυτή είναι η προσωπική μου τοποθέτηση, ένιωθα πως ήταν ένα γεγονός το οποίο είχε κοντρολάρει.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, είναι αρκετά ταραγμένη. Θέλω να σας δώσω κι ένα στοιχείο που το έμαθα κι εγώ τώρα» πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος. «Οι γονείς της το έμαθαν τώρα, μετά από τόσα χρόνια.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Νιώθω ότι κάποια στιγμή ενδεχομένως να μιλήσουν τα κορίτσια. Εννοώ να πουν κάτι παραπάνω σε σχέση με την ανακοίνωση που έχει βγει».

Στο Caller και στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου μίλησε ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου, Αλέξης Στεφανόπουλος, για όσα κατήγγειλε για κακοποίηση από τον ηθοποιό η Τζένη Μπότση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ: «ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Θα ήθελα να μην γίνονταν αυτές οι κατηγορίες με το Instagram αλλά μέσω της δικαιοσύνης γιατί ο φερόμενος δράστης δέχεται έναν κουβά λάσπης χωρίς να μπορεί να αμυνθεί.

Το αντιλαμβάνομαι ότι θέλουν να το βγάλουν από μέσα τους αλλά στην περίπτωση που μεταγενέστερα μια καταγγελία δεν είναι αληθινή, μπορεί να είναι επιζήμια. Έχουμε μια αόριστη κατηγορία δίχως κάποιον χρόνο τέλεσης, προσδιορισμό πράξης ή κάποια πιο ιδιαίτερα στοιχεία.

Μετά από 23 χρόνια το φερόμενο θύμα δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί σε έναν εισαγγελέα και να στηρίξει ότι του έχει συμβεί και ο φερόμενος δράστης δεν θα μπορέσει να απολογηθεί και να στηρίξει την αθωότητά του.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Το γενετήσιου χαρακτήρα έχει τόσο ευρεία έννοια που τα φερόμενα θύματα θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσουν, είναι αόριστο.
Είναι επικίνδυνη πόρτα να γίνονται καταγγελίες μέσω Instagram.

Μπορεί η στιγμή που γίνεται μία πράξη να μην είναι τόσο ευκρινής και να μην καταλάβει κάποιος ότι η πράξη του δημιούργησε τέτοια συναισθήματα. Ο κ. Σπυρόπουλος λυπάται αν κάποια πράξη του στοίχισε βαριά.

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟ ΘΥΜΑ ΘΑ ΑΣΤΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ.

Τα πράγματα αυτά θα έπρεπε να λυθούν διαφορετικά μετά από τόσα χρόνια κι οι δύο πλευρές να μιλήσουν. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση.»

Διαβάστε ακόμα: Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Παρασκευής η καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, της Τζένης Μπότση και της Λουκίας Μιχαλά, εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Ο ίδιος ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν έχει πάρει θέση στις καταγγελίες, αλλά απάντησε μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Στεφανάκη το απόγευμα της Παρασκευής. Διάβασε εδώ την ανακοίνωσή του.

Ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου εμφανίστηκε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δήλωσε μεταξύ άλλων
Γίνεται μια περίεργη μορφή δίκης στα social media.

Μπορεί να είναι τραύμα αλλά γιατί μια από αυτές τις γυναίκες δεν πήγε σε ένα εισαγγελέα ή στον ίδιο τον Κώστα Σπυρόπουλο να το πει τόσο χρόνια;

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ METOO ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ” ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

Λυπάμαι αν κάποιος προσβλήθηκε και το κουβαλούσε 25 χρόνια και δεν το κατάλαβα, είπε μεταφέροντας τα όσα του είπε ο Κωστας Σπυρόπουλος και συνέχισε: Τι μπορούμε να διερευνήσουμε μετά από 25χρόνια.

Εδώ υπάρχει μια “τηλεδικία”.

Είναι εκτονωτικό για κάποιους να δείχνουν το τραύμα τους. Αλλά δεν είναι τρόπος το Instagram.

Προτρέπω όλες τις γυναίκες να πάμε να το καταγγείλουνε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως το τεκμήριο της αθωότητας του καταγγελλόμενου. Εγώ είμαι εδώ για να επουλώσω την πληγή… όχι να την ξύσω”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner