Τρίχες, αλλά όχι τυχαίες! Η Lana Del Rey τα βαψε για το καλοκαίρι και…

Η Lana Del Rey έγινε και πάλι ξανθιά με έναν απλό και φυσικό τρόπο που θα σας θυμίσει... το Καλοκαίρι!

Οι celebrities τα έβαλαν με τα μαλλιά τους τον τελευταίο καιρό. Είδαμε όλες τις απίθανες αποχρώσεις. Ναι, δεν περιορίστηκαν στη ρίζα. Αντιθέτως έβαψαν τα μαλλιά τους ροζ, πορτοκαλί και μπλε.

Η καραντίνα τους έκανε να ασχοληθούν οι ίδιες με τα μαλλιά τους αφού δεν μπορούσαν να βρεθούν με τον κομμωτή τους. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν νέες τάσεις που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Υπήρχαν μάλιστα κάποιες που δεν περιορίστηκαν σε μία αλλαγή τους τελευταίους 2 μήνες, όπως για παράδειγμα η Dua Lipa που έβαψε αρχικά τα μαλλιά της ροζ, στη συνέχεια πορτοκαλί και τέλος strawberry.

Η Kaia Gerber τόλμησε να ξανοίξει μόνη της μαλλιά της υιοθετώντας ένα ωραιότατο καστανόξανθο ενώ η Kendall Jenner αποφάσισε να αποχωριστεί το εμβληματικό της χρώμα, για χάρη ενός φυσικού καστανού.

Και τώρα έρχεται η σειρά της Lana Del Rey να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Για την ακρίβεια επέστρεψε στο ξανθό! Ναι και μάλιστα με έναν τρόπο που θα σας θυμίσει πολλά.

Η διάσημη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε χυμό λεμονιού. Την παλιά, καλή πρακτική που χαρίζει υπέροχα, φυσικά highlights.

H Del Rey αποκάλυψε το νέο της look με μια selfie που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία είχε μαζέψει ανέμελα τα σπαστά μαλλιά της ψηλά και είναι δροσερή, ξεκούραστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο