Τρομερό βίντεο! Ο Παύλος Χαικάλης ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ δημόσια τον ΕΡΩΤΑ του με 19χρονη ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ!

Τρομερό βίντεο! Ο Παύλος Χαικάλης ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ δημόσια τον ΕΡΩΤΑ του με 19χρονη ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ! Τα πάνω κάτω έρχονται με την καταιγίδα καταγγελιών που αντί να κοπάσει, δυναμώνει! Ο Παύλος Χαϊκάλης, ΔΙΑΛΕΞΕ τον άλλο δρόμο. Δεν κρύφτηκε, δεν έβαε την δικηγόρο του ν’απαντά. Επέλεξε να βγει σε μία ζωντανή εκπομπή. Της Σίσσυς Χρηστίδου συγκεκριμένα. Με παρρησία να παραδεχτεί το άθος του να φλερτάρει μία πολύ νεαρή γυναίκα ηθοποιό!

Κίνηση εξαιρετική, γιαπολλους λόγους. Έχει ενδιαφέρον αν τους ακούσετε από τον ίδιο τον ταλαντούχο ηθοποιό. Προς έκπληξη πολλών και παρά το γεγονός ότι η καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή ήταν ανώνυμη αποφάσισε να απαντήσει δημόσια, μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα στις καταγγελίες της, ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

Παύλος Χαϊκάλης: “Το να έχουμε 4.000 θανάτους δεν μου λέει τίποτα, τόσους είχαμε και το 2015”

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ενώ λίγο πριν η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει πως χθες το βράδυ ήταν εκείνος που την κάλεσε στο τηλέφωνο και της ζήτησε να του δώσει “βήμα” ώστε να μιλήσει για το θέμα.

Να θυμίσουμε ότι η Ηλιάνα Αραβή είχε φωτογραφήσει τον Παύλο Χαϊκάλη, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση. Από τις καταγγελίες της στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ανάλογη ανάρτησή της στο facebook αφηνόταν να εννοηθεί ότι επρόκειτο για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ο Παύλος Χαϊκάλης από την πλευρά του είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια… Της το εξήγησα ευγενικά».

Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει – “Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι μαθητής μου στην αριθμολογία”

Ο ηθοποιός συνέχισε προχωρώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες:

«Δεν της είπα “θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν”. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο.

Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου, τότε μπορεί να ξέφυγα.

Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε “σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου” σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου» είπε ο ηθοποιός.

ΣΥΓΚΙΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ – “ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ”

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: