Hit enter after type your search item
FREEGOSSIP.GR

New, Lifestyle

Τρόμος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η αιμόπτυση και το χειρουργείο! Το πιο γλυκό κορίτσι ήρθε αντιμέτωπη με σοκαριστικά δείγματα για την υγεία της. Προσπάθησε να το περάσει στο…ντούκου ότι της συνέβαινε αλλά τελικά δεν ήταν απλά τα πράγματα!…Ένα video με αποσπάσματα από περσινή εκπομπή στο “Happy Day”, ήταν η αφορμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή, να αποκαλύψει στο κοινό, μία περιπέτεια που είχε με την υγεία της, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σοβαρή και που σήμερα ανήκει στο παρελθόν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: ‘ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ’

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν κάποιους μήνες όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της την Τρίτη 17 Μαρτίου, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές, που την ταλαιπώρησε αρκετά. Η παρουσιάστρια είχε πολύποδα στις φωνητικές χορδές, κάτι το οποίο όπως παραδέχτηκε την ταλαιπώρησε αρκετά, αλλά δόξα τω Θεώ, τώρα είναι μια χαράΜε αφορμή την αιφνιδιαστική απουσία λόγω ασθένειας του Σπύρου Λάμπρου από το Happy Day της Δευτέρας

Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η αιμόπτυση και το χειρουργείο πολύποδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η αιμόπτυση και το χειρουργείο πολύποδα

Στο πιο «δημοφιλές» ημίωρο του Happy Day, υπήρχε μία σημαντική απουσία από την εκπομπή. Συγκεκριμένα, μιλάμε για το διάστημα που εμφανίζεται ο Δήμος Βερύκιος με το Σπύρο Λάμπρου από το ραδιόφωνο του Alpha.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ΔΗΛΩΣΕΙΣ για Θέμη Σοφό: «Είμαι ακόμη ερωτευμένη»

Σήμερα όμως το ντουέτο δεν ήταν μαζί, καθώς ο Σπύρος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Ο Δήμος Βερύκιος εξήγησε για την απουσία του συνεργάτη του: «Τον ταλαιπωρεί ένας πονόλαιμος εδώ και δύο μήνες… Μου στέλνει μήνυμα χτες το βράδυ και μου λέει θα πάω αύριο το πρωί για εξετάσεις. Είναι τόσο καλό παιδί ο Σπυράκος…».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: ‘Πιο ευσυγκίνητη από εμένα δεν έχεις!’

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τότε, αναφέρθηκε on air στο πρόβλημα που είχε στο παρελθόν με το λαιμό της. Αναλυτικά αποκάλυψε: «Καλά κάνει και πάει, παιδιά. Είναι ύπουλο, το ζήτημα του λαιμού δεν το αντιλαμβάνεσαι. Πάντως υπάρχει πολύ μεγάλη ευαισθησία πια στις φωνητικές χορδές γιατί υπάρχουν πολλές μεταλλάξεις ιώσεων που χτυπούν τον λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές και θέλει πολύ προσοχή. Δεν θυμάσαι που εγώ είχα για δύο μήνες κλειστή φωνή, νόμιζα ότι είχα ένα κρυολόγημα και έπινα ζεστά τσάι και είχα έναν μικρό αιμορραγικό πολύποδα που με τα ζεστά διαστελλόταν και χειροτέρευα χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Τελικά ήθελε μια μικρή επέμβαση.»!

«Είχα βγάλει έναν πολύποδα στις φωνητικές χορδές. Ήμουν μονίμως βραχνιασμένη κι έλεγα είμαι άρρωστη κι έπινα τσάι. Εν τω μεταξύ, ήταν αιμορραγικός πολύποδας και το ζεστό προκαλούσε διαστολή κι αυτό χειροτέρευε».

…τον πατέρα της που έχασε σε αυτοκινητιστικό
«Τον μπαμπά μου τον έχασα σε τροχαίο. Κάποιος έκανε προσπέραση από το αντίθετο ρεύμα, έγινε μια μετωπική όπου ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα. ήταν 49 ετών κι εγώ ήμουν 22. Είναι σοκ! Είναι δύσκολο»…

Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η αιμόπτυση και το χειρουργείο πολύποδα

”Μικρολαρυγγοσκόπηση
Τι είναι η μικρολαρυγγοσκόπηση;

Η μικρολαρυγγοσκόπηση είναι μια χειρουργική τεχνική, κατά την οποία, με τη χρήση λαρυγγοσκοπίων και του χειρουργικού μικροσκοπίου, πραγματοποιούνται επεμβάσεις στο λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές. Η τεχνική εφαρμόζεται για την αφαίρεση πολυπόδων στο λάρυγγα, τη διόρθωση του οιδήματος Reinke, τη λήψη βιοψίας από ύποπτες βλάβες στο λάρυγγα, αλλά και για την αφαίρεση μεγαλύτερου τμήματος του λάρυγγα σε περίπτωση καρκίνου.

Το Καταπληκτικό σκυλάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Η εγχείρηση γίνεται με γενική αναισθησία. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 30 λεπτά της ώρας.

Συχνά, για την ακριβή αφαίρεση των βλαβών του λάρυγγα, χρησιμοποιείται το χειρουργικό Laser.
Με το Laser έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πολύ ακριβείς στις τομές που κάνουμε πάνω στις ευαίσθητες φωνητικές χορδές, περιορίζοντας έτσι τη βλάβη των ιστών.”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :