Hit enter after type your search item

Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις …καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!

/
/
img
Είναι από έκπληξη έως και…γλυκό για μας να βλέπουμε το ενδιαφέρον και η ένταση να μην σβήνει σ΄ένα πρώην ζευγάρι! Ζήλιες, νεύρα, θυμός και καινούργιες σχέσεις, όλα ανακατεμένα στην …ερωτική δημόσια αντιπαράθεση Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη!

Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις …καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!Η Σίσσυ Χρηστίδου ΠΙΚΑΡΕΙ το Μαραντίνη αναφέροντας δημόσια το ΟΝΟΜΑ του ΑΝΤΡΑ που …θαυμάζει.”Δεν ενδιαφέρεσαι που με χάνεις; Θα σταματήσω να πολεμάω για να σε κατακτήσω!” μόλις μια ατάκα του Θοδωρή Μαραντίνη από χθες που προσ΄τεθηκε στο ατέλειωτο σεντόνι των δημόσοων καβγάδων τους.  Ναι μεν δεν λένε το όνομα τους, αλλά είνα τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗ – ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΕ ΤΗ ΣΙΣΣΥ

Ειδικά H Σίσσυ Χρηστίδου με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers, ξέρει πολύ καλά την δύναμη κάθε της ανάρτησης.

Η Σίσσυ σχολιάζει τους τρόπους ενός άντρα, συνεχίζοντας το πανηγύρι με τα αποφθέγματα στο ίνσταγκραμ που ξεκίνησε ο Μαραντίνης…

Από προχθές μάλιστα ανέβηκαν επίπεδο και αναφέρει μέσω repost συγκεκριμένο γυναικείο όνομα ο Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου από τη μεριά της διαφημίζει κυριολεκτικά έναν αθλητή παρκούρ, στο instastory. Λέει το όνομα του και μας ενημερώνει πως τον γνωρίζουν και τον θαυμάζουν τα παιδιά της!

Η Σίσσυ Χρηστίδου νύφη: Ο γάμος που κατάφερε να ΚΡΥΨΕΙ!!!

Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!

Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις ...καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!
Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!

ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, “ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ” ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα έπινε η …Φωτεινή τον έψαχνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης σήκωνε το μεσαίο…

Μαραντίνης – Χρηστίδου: Η ΑΓΚΑΛΙΑ στο παιδί μου! Μοναδικές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του πιο ΚΑΛΟΥ μπαμπά

Το ότι η Σίσσυ δεν κάλεσε τον Θοδωρή στα γενέθλια της, είναι ένα σοβαρό δείγμα. Που θα ήταν και ανάξιο λόγου, αν δεν μιλούσαμε για δύο διάσημα πρόσωπα που παίζουν απόλυτα το παιχνίδι των σόσιαλ, αν δεν ζούσαν μέσω αυτών αν δεν ήξεραν καλύτερα απ όλους πόσο βαρύτητα έχει το κάθε ποστ που κάνουν και μέσω του οποίου δηλώνουν όσα θέλουν να μάθουμε!

Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις ...καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!
Ο Θοδωρής δείχνει “καψούρης” μέ εκείνη στην οποία απευθύνεται το δικο το απόφθεγμα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τρεις φίλες της τα έπιναν την ίδια ώρα κια αυτή η…μη χρήσιμη φωτοργαφια – παρά μόνο για…προώθηση αλκοόλ, σε τι άλλο χρησιμεύει;

Αυτη τη φορά, αποφάσισαν ή μάλλον για να το αποδώσουμε καλύτερα, δεν κρατήθηκαν και η τσατίλα του ενός προς τον άλλο βγήκε με φόρα! Πως πάνε τα τσακωμένα ζευγαράκια και κάνουν πείσματα που καταλήγουν σε ομηρικούς καβγάδες επειδή κανείς δεν δέχεται την…ήττα; Ε, έτσι τα παιδιά “πλακώθηκαν” και χθες. Λέμε, “και χθες” επειδή ο τσακωμός μάλλον κρατάει μέρες
Αφού ούτε στο σχολείο των παιδιών δεν πήγαν μαζί! Επιδειχτικά μάλιστα. Το μάθαμε, επειδή εκείνοι φρόντισαν να μας το πουν. Θα ψαχνόμασταν εμείς για παράδειγμα, αν ο Θοδωρής πήγε μόνος του τα παιδιά σχολείο την πρώτη μέρα ή αν δεν πήγε στα γενέθλια της Σίσσυς;Τρώνε τα ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ τους Χρηστίδου Μαραντίνη για τις ...καινούργιες ΣΧΕΣΕΙΣ τους!

Αυτό το ποστ δεν είναι πάιξε γέλασε. Άσε που τώρα πια τα ποστ, θεωρούνται…υπεύθυνες δηλώσεις! Το παράβολο τους λείπει. Άρα όταν ο Θοδωρής υπογραμμίζει αναδημοσιεύοντας και το όνομα…

Χθες λοιπόν δεν κρατήθηκαν και άρχισαν να τα χώνουν και καλά ,..διακριτικά με βολές στο ίνσταγκραμ. Και να σου η Σίσσυ με τις φίλες της να τα πίνουν και να σου ο Θοδωρής ν’ απαντά με φωτογραφία στην οποία σηκώνει το μεσαίο δάχυλο, μαζί με απόφθεγμα, αν το …κάνει καλύτερα εκείνο ή ο Μικυ Μάους!

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :