Νίκος Αποστολόπουλος: «Τσακώθηκα με την Βίκυ Σταμάτη για έναν καναπέ! Έπαιρνε τηλέφωνο και ούρλιαζε…»

6

«“Είμαι η κα Σταμάτη”, να μου λέει αυτή κι εγώ να τη βρίζω…».
Για την Βίκυ Σταμάτη μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε τσακωθεί πολύ άσχημα μαζί της παλαιότερα για έναν καναπέ.

«Δεν σου είπα ότι έχω σκοτωθεί μαζί της; Αυτός καναπές ερχόταν από το Παρίσι. Ο πρόεδρος της εταιρίας είναι φίλος μου και μου είπε: “σε παρακαλώ πολύ όταν έρθει ο δικός σου καναπές, θα έρθει κι ένας άλλος. Σε παρακαλώ βοήθησε με να βρω έναν μεταφορέα στην Ελλάδα να τον παραδώσεις σε αυτόν που τον αγόρασε”. Μου είπε η γραμματέας μου ότι μια κυρία παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και ουρλιάζει για τον καναπέ της», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. Μανέτα στο άρθρο

    Καλά μάς δουλεύει; Τι σχέση έχει ο Αποστολόπουλος με τους καναπέδες της Σταμάτη; Δεν ηξερε η εταιρεία δηλαδή μεταφορέα να μισθώσει και είπε σε ένα άσχετο σχεδιαστή να παραδώσει τον καναπέ; Οτι να ναι. Πολύ σοβαρή εταιρεία.

  2. κόραξ στο άρθρο

    Εμ βέβαια, ο πισινός της Σταμάτη δεν μπορούσε να κάτσει σ’ όποιον κι όποιον καναπέ, έπρεπε να έχει »αέρα» Παρισιού.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com