Προτεινόμενα

Τσιμτσιλή μαγιό: Μετά από τις φωτογραφίες αυτές, δεν μας ξαναμίλησε!

Η Σταματίνα που έχει επίσης κάνει παρουσιάστρια και πανελίστρια σε κουτσομπολίστικες εκπομπές και που εξακολουθεί να κριτικάρει το ίδιο έχοντας βοηθούς τον Παπανώτα και το υπόλοιπο πάνελ, φέρεται λες έχει νίψει χείρας.

Θυμόμαστε τότε που φυσικά ξέροντας πως φωτογραφίζουμε την είχαμε με μαγιό σε παραλία των νοτίων προαστείων. Όχι επειδή τη φωτογραφήσαμε φυσικά αφού δεν έχει πρόβλημα, αλλά επειδή μάλλον δημοσιεύσαμε χωρίς να θεωρούμε πως έχουν κάτι κακό τα συγκεκριμένα καρέ, δεν μας ξαναμίλησε.

Το υποθέσαμε τώρα που είδαμε την κόντρα της με τη Σκορδά, που πρόβαλε φωτογραφίες της χωρίς ρετούς και σήμερα η Σταματίνα ανταπέδωσε με σχόλια.

 

Διαβάστε τι έγινε:

«Εδώ έτυχε εμένα, μου είπαν, σε εκπομπή σχολίαζαν για το αν γίνεται photoshop ή δε γίνεται και κοίτα πώς είναι με ρετούς και πώς είναι χωρίς ρετούς, όταν οι ίδιοι…»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος «κάρφωσαν» στον αέρα του Happy Day εκπομπή για τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς για τους ίδιους. Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Λάουρα Νάργες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ανέφερε: «Αυτά να τα ακούν αυτοί που κρίνουν τηλεοπτικές εκπομπές για το αν σχολιάσουν ή κάνουν πλάκα με τα κιλά, ενώ ίσως κάποια φορά, κάποιοι συνάδελφοί τους ή οι ίδιοι έχουν κρίνει και δεν έχουν δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να δώσει συνέντευξη λόγω κιλών».

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε διευκρινίσεις από τον συνεργάτη της, εκείνος επανέλαβε: «Πολλοί συνάδελφοί μας κατά διαστήματα, μέσα στα χρόνια, κράζουν τηλεοπτικές εκπομπές άλλες που μπορεί να έκαναν πλάκα άλλος για τα κιλά… και τους λένε ρατσιστές κλπ… και ίσως συνάδελφοί τους των περιοδικών έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα σε άλλους ανθρώπους, αλλά δεν τα συζητάνε αυτά τα θέματα γιατί προφανώς τους αφορούν πιο άμεσα».

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Εδώ έτυχε εμένα, μου είπαν, σε εκπομπή σχολίαζαν για το αν γίνεται photoshop ή δε γίνεται και κοίτα πώς είναι με ρετούς και πώς είναι χωρίς ρετούς, όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αυτής της εκπομπής αν τους δεις στο Instagram τους από το ρετούς δεν τους καταλαβαίνεις»!

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την λυπάμαι την Τσιμτσιλου. Ζει στο κόσμο της. Προσπαθεί να προβληθεί με πράγματα ξεπερασμένα στην τιβου και την κοινωνία. Είναι εντελώς γραφική!!!! Νομίζει η κακοριζικη ότι είναι φτασμενη παρουσιάστρια και κάνει βεντετισμους. Poor Τσιμτσιλου!!!!

  2. Από τη στιγμή που η αγράμματη επαγγελματίας κουτσομπόλα βρήκε το χορηγό που έψαχνε (μετά και από πολλές προσπάθειες) δεν έχει ανάγκη για γυμναστήρια. Το όνειρο άλλωστε κάθε πανελίστριας, μοντέλας και γενικά ενός απολύτου τίποτα….αυτό είναι. Ο χορηγός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close