Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΤΣΟΥΝΑΜΙ! ΧΑΜΟΣ με τις…καταγγελίες εις βάρος Κώστα Σπυρόπουλου! Απάντησε ο ηθοποιός σσε Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη Δείτε όλα όσα δηλώνει ο Κώστας Σπυρόπουλος μέσω του δικηγόρου του. Τι είναι οι πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα που τον καταγγέλλουν Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά;

Μετά τις καταγγελίες από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και τη Λουκία Μιχαλά, ο Κώστας Σπυρόπουλος παίρνει επίσημη θέση και απαντά με δήλωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος:

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα».

Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο «θύτη».

Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που ναμπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της.

Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών.

Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος.

Αθήνα, 29.01.2021

Με εκτίμηση

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΩΡΑ”

Διαβάστε ακόμα:
Όσα αποκάλυψε ο Παύλος Σταματόπουλος για την Τζένη Μπότση και την κατάσταση της μετά από τις αποκαλύψεις για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Με το πρώτο θέμα των τελευταίων ωρών, τις καταγγελίες για το πρόσωπο του Κώστα Σπυρόπουλου από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά ξεκίνησε η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πρωινό του Σαββάτου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, μάλιστα, θέλησε να προσθέσει στο συγκεκριμένο θέμα πληροφορίες που γνωρίζει από την καλή του φίλη, Τζένη Μπότση.

«Είναι μια κατάσταση και ένα περιστατικό που το συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που είχε μοιραστεί».

«Είναι κάτι που το συζητούσαμε ανά περιόδους και με αφορμές, ήταν κάτι που την έτρωγε. Νομίζω ότι βρέθηκαν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να το πει.

Και οι προϋποθέσεις είναι ότι βρέθηκαν κι άλλες γυναίκες για να στηρίξει η μία την άλλη απέναντι σε ένα γεγονός, το οποίο από ό,τι ξέρω, η κάθε μία ήταν μόνη της και έτσι βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να το μοιραστούν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του OPEN.

«Προφανώς κι έχω μιλήσει με την Τζένη όλο αυτό το διάστημα και χθες και σήμερα, είναι αρκετά ταραγμένη. Αυτή είναι η προσωπική μου τοποθέτηση, ένιωθα πως ήταν ένα γεγονός το οποίο είχε κοντρολάρει.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, είναι αρκετά ταραγμένη. Θέλω να σας δώσω κι ένα στοιχείο που το έμαθα κι εγώ τώρα» πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος. «Οι γονείς της το έμαθαν τώρα, μετά από τόσα χρόνια.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Νιώθω ότι κάποια στιγμή ενδεχομένως να μιλήσουν τα κορίτσια. Εννοώ να πουν κάτι παραπάνω σε σχέση με την ανακοίνωση που έχει βγει».

Στο Caller και στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου μίλησε ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου, Αλέξης Στεφανόπουλος, για όσα κατήγγειλε για κακοποίηση από τον ηθοποιό η Τζένη Μπότση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Ο ίδιος ανέφερε: «Κανένα μέσο δεν θα έπρεπε να αναφέρει το όνομά του. Θα ήθελα να μην γίνονταν αυτές οι κατηγορίες με το Instagram αλλά μέσω της δικαιοσύνης γιατί ο φερόμενος δράστης δέχεται έναν κουβά λάσπης χωρίς να μπορεί να αμυνθεί.

Το αντιλαμβάνομαι ότι θέλουν να το βγάλουν από μέσα τους αλλά στην περίπτωση που μεταγενέστερα μια καταγγελία δεν είναι αληθινή, μπορεί να είναι επιζήμια. Έχουμε μια αόριστη κατηγορία δίχως κάποιον χρόνο τέλεσης, προσδιορισμό πράξης ή κάποια πιο ιδιαίτερα στοιχεία.

Μετά από 23 χρόνια το φερόμενο θύμα δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί σε έναν εισαγγελέα και να στηρίξει ότι του έχει συμβεί και ο φερόμενος δράστης δεν θα μπορέσει να απολογηθεί και να στηρίξει την αθωότητά του.

Αν αυτό έχει πλέον παραγραφεί, δεν θα υπάρξει ποινική διαδικασία.

Το γενετήσιου χαρακτήρα έχει τόσο ευρεία έννοια που τα φερόμενα θύματα θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσουν, είναι αόριστο.
Είναι επικίνδυνη πόρτα να γίνονται καταγγελίες μέσω Instagram.

Μπορεί η στιγμή που γίνεται μία πράξη να μην είναι τόσο ευκρινής και να μην καταλάβει κάποιος ότι η πράξη του δημιούργησε τέτοια συναισθήματα. Ο κ. Σπυρόπουλος λυπάται αν κάποια πράξη του στοίχισε βαριά.

Όταν γίνει η παρενόχληση το θύμα θα αστράψει κι ένα χαστούκι.

Τα πράγματα αυτά θα έπρεπε να λυθούν διαφορετικά μετά από τόσα χρόνια κι οι δύο πλευρές να μιλήσουν. Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση.»

Διαβάστε ακόμα: Σαν “βόμβα” έσκασε το πρωί της Παρασκευής η καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, της Τζένης Μπότση και της Λουκίας Μιχαλά, εναντίον του ηθοποιού και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλου για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Ο ίδιος ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν έχει πάρει θέση στις καταγγελίες, αλλά απάντησε μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Στεφανάκη το απόγευμα της Παρασκευής. Διάβασε εδώ την ανακοίνωσή του.

Ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου εμφανίστηκε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δήλωσε μεταξύ άλλων
Γίνεται μια περίεργη μορφή δίκης στα social media.

Μπορεί να είναι τραύμα αλλά γιατί μια από αυτές τις γυναίκες δεν πήγε σε ένα εισαγγελέα ή στον ίδιο τον Κώστα Σπυρόπουλο να το πει τόσο χρόνια;

Το κίνημα metoo είναι πολύ καλό ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να προστατεύεται κι αυτός που καταγγέλλεται” είπε ο Αλέξης Στεφανάκης

Λυπάμαι αν κάποιος προσβλήθηκε και το κουβαλούσε 25 χρόνια και δεν το κατάλαβα, είπε μεταφέροντας τα όσα του είπε ο Κωστας Σπυρόπουλος και συνέχισε: Τι μπορούμε να διερευνήσουμε μετά από 25χρόνια.

Εδώ υπάρχει μια “τηλεδικία”.
Είναι εκτονωτικό για κάποιους να δείχνουν το τραύμα τους. Αλλά δεν είναι τρόπος το Instagram.

Προτρέπω όλες τις γυναίκες να πάμε να το καταγγείλουνε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως το τεκμήριο της αθωότητας του καταγγελλόμενου. Εγώ είμαι εδώ για να επουλώσω την πληγή… όχι να την ξύσω”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner