Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τζεφ Μοντάνα βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Περπάτησε στην πασαρέλα του με τις δημιουργίες του Απόστολου Μητρόπουλου
Το μοντέλο που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα το βράδυ της Δευτέρας στο MAD WALK δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ωστόσο, κατάφερε ωστόσο να απασχολήσει με την παρουσία του στη χθεσινή βραδιά.

Ονομάζεται Tzef Montana και μπορεί η βάση του να είναι στην Καλιφόρνια, βρίσκεται όμως μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ποιος είναι ο Τζεφ Μοντάνα που εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα στο MAD WALK;

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού σόου, εμφανίστηκε στην πασαρέλα του Απόστολου Μητρόπουλου φορώντας ένα μάξι φόρεμα με print του Mίκι Μάους και με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η αμφιλεγόμενη προσωπικότητά του καθιστά εξίσου έντονη και την παρουσία του στα social media καθώς για πολλούς ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει να φωτογραφίζεται στο Instagram είναι προκλητικός.

Άνδρες με καφτάνια και ψηλοτάκουνα στο σόου του Μητρόπουλου υπό τους ήχους της Γαρμπή

Χαρακτηριστική είναι μία φωτογραφία του στην οποία φοράει ελληνική παραδοσιακή φορεσιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην οποία σχολιάζει στην λεζάντα: «25η Μαρτίου και αποφάσισα να τιμήσω τις γυναίκες της Πάρου φορώντας την παραδοσιακή Παριανή ενδυμασία. Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με αυτές τις γυναίκες οι οποίες φώναξαν “Ελευθερία ή Θάνατος” στους δυνάστες τους».

 

Τζεφ Μοντάνα και Γιώργος Λιάγκας στον πιο άβολο διάλογο: «Η Φαίη Σκορδά είναι η μητέρα των παιδιών σου»

“Βγαίνεις δημόσια και λες ότι θες να γεφυρώσεις τις δικές μου απόψεις; Έχεις έρθει εδώ, κάθεσαι απέναντί μου και θεωρείς ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις”.

Η Τζεφ Μοντάνα βρέθηκε στο Πρωινό της Παρασκευής και η ένταση με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε με το καλημέρα. Η ερώτηση «Πώς γνώρισες τον Δημήτρη Λιγνάδη», που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και η άρνηση της Τζεφ Μοντάνα να μιλήσει για το συγκεκριμένο, πυροδότησαν έναν άβολο διάλογο, ο οποίος κράτησε αρκετά λεπτά και ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερο τρόπο.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τον διάλογο που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας με την Τζεφ Μοντάνα:

Γιώργος: Αν ήρθες εδώ να μας πεις ποιες άλλες συνεντεύξεις έχεις δώσει κι εδώ σήμερα να μη θες να μιλήσεις…
Τζεφ: Δεν ήρθα εδώ για να μιλήσω γι’ αυτό. Ήρθα να πούμε τι κάνουμε παρακάτω…
Γιώργος: Αυτό είναι κάτι σημαντικό…

Πέθανε ο σκηνοθέτης του «Ελαφοκυνηγού» Μάικλ Τσιμίνο

Τζεφ: Γιώργο μου, αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας καθόταν σε αυτήν εδώ τη θέση και προέκβαλλε την Φαίη και όπως πολύ σωστά σου είπε χθες η Μάρω Κοντού, η Φαίη είναι η μητέρα των παιδιών σου.
Γιώργος: Το ξέρω καλύτερα από σένα αυτό.
Τζεφ: Ναι, αλλά ήσουν αμέτοχος όταν ο ίδιος καθόταν εδώ.

Τζεφ: Να βάλει μια τελεία και η Φαίη μια φορά.

Τζεφ: Την προσέγγισή σου Γιώργο την καταλαβαίνω, ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμα να το αντιληφθείς έτσι, αλλά έχει έρθει ο καιρός να αλλάξει…
Γιώργος: Μην κρίνεις αν δεν ξέρεις Τζεφ μου, σε παρακαλώ πάρα πολύ. Ήρθες εδώ να μας κάνεις σήμερα ένα μάθημα; Δεν το καταλαβαίνω. Αν είμαι έτοιμος εγώ ή όχι να αντιληφθώ κάποια πράγματα, άσε με να το ξέρω εγώ.

Τζεφ: Εγώ θέλω να γεφυρώσω και εσένα Γιώργο, να σε φέρω πιο κοντά στη νεολαία…
Γιώργος: Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζεις τις απόψεις μου. Βγαίνεις δημόσια και λες ότι θες να γεφυρώσεις τις δικές μου απόψεις; Έχεις έρθει εδώ, κάθεσαι απέναντί μου και θεωρείς ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις.

Η Τζεφ Μοντάνα μιλάει για την απόρριψη που αντιμετώπισε από την οικογένεια και το σχολείο ως she trans παιδί και την δύναμη που βρήκε εντέλει ώστε να εκφραστεί ελεύθερα παρόλο το bullying που είχε δεχθεί από την κλειστή κοινωνία της Κορίνθου και να κάνει καριέρα ως non binary μοντέλο στο Λος Άντζελες. Σήμερα έχει επιστρέψει στην χώρα μας, γιατί θέλει να ασχοληθεί με τον ακτιβισμό, αλλά και να «εκπαιδεύσει» τους Έλληνες σε έννοιες όπως “μη δυαδικό φύλο”, δηλαδή ένα φάσμα ταυτότητας φύλου που δεν είναι αποκλειστικά αρσενικό ή θηλυκό αλλά και στην έννοια του trans.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner