Τζένη Μπαλατσινού: ”Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα.”

Τζένη Μπαλατσινού: ”Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα.” Edit “Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα”
Το μωρό τους γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων, ο Παναγιώτης-Αντώνιος (Παναγιώτης το όνομα του μπαμπά του Βασίλη και Αντώνιος επειδή η Τζένη τον είχε τάξει σε ένα μικρό παρεκκλήσι στη Μονή Ευαγγελισμού στην Πάτμο) κι έκλεισε τον δικό τους κύκλο ευτυχίας.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: THROWBACK ΣΕ PARTY ΓΕΝΕΘΙΛΙΩΝ

«Ανά δεκαετία κάνω και ένα παιδί (γέλια). Είναι μεγάλη ευλογία και ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έχω ένα τέταρτο παιδί. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λέξεις. Νιώθω καθολική ευφορία γι’ αυτό που ζούμε». Όλες οι ιστορίες όμως δεν έχουν μόνο ευτυχισμένες στιγμές. Μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη θα μπορούσε να εξελιχτεί πολύ επικίνδυνα.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι περήφανη μαμά! Μας δείχνει το έργο του γιου της Μάξιμου

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου».

Τζένη Μπαλατσινού ‘μαμά κουκουβάγια’: Ζωγράφος ο γιός της! Η ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ που… τα σπάει

Το νέο της επαγγελματικό βήμα σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Καφίρη
Η ίδια αναφέρθηκε και στο νέο της επαγγελματικό βήμα, τo ImpacTalk, το νέο project της Τζένης, του Κωνσταντίνου Καφίρη και της ομάδας τους, που ξεκινάει τον Απρίλιο. «Πρόκειται για μια συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης και έμπνευσης», εξηγεί. «Είναι ένας οδηγός κατανόησης της τέχνης της ζωής και της επιτυχίας που δίνει βήμα σε Έλληνες ηγέτες από όλα τα πεδία δράσης να μοιράζονται ερεθίσματα, βιώματα, εμπειρίες, να αφηγούνται σε πρώτο πρόσωπο τα δικά τους μαθήματα ζωής και να εμπνέουν.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ: Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

Το όραμα του ImpacTalk είναι η δημιουργία μιας ευρείας κοινότητας που αναζητά την εξέλιξη σε ατομικό και συνολικό επίπεδο. Στόχος του είναι να δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να εστιάσουμε στις δεξιότητές μας, στην ανακάλυψη του καλύτερού μας εαυτού και να αναπτυχθούμε σε διαφορετικά πεδία δράσης».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο Down Town που κυκλοφορεί σήμερα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: