Τζένη Μπαλατσινού! Γελάω πάρα πολύ με την Ελένη Μενεγάκη

Τζένη Μπαλατσινού! Γελάω πάρα πολύ με την Ελένη Μενεγάκη Κωστόπουλος: «Η Ελένη, δύο χρόνια πριν…»

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια μεγάλη γιορτή το 2014 για τις δυο κόρες της, ένα ξεχωριστό πάρτυ μασκέ για τα γενέθλια της Λάουρα και της Βαλέρια.

Μα τι ΦΟΡΟΥΣΕ η Ελένη Μενεγάκη στις ΚΑΝΝΕΣ το 2018?

Φωτογραφίες από το πάρτι υπήρχαν σε όλα τα lifestyle περιοδικά και το θέμα απασχόλησε τις ψυχαγωγικές εκπομπές, μεταξύ των οποίων και το Πρωινό mou.

Στις φωτογραφίες με τους καλεσμένους του πάρτι είδαμε και την Τζένη Μπαλατσινού. Με δεδομένο ότι οι σχέσεις μεταξύ Ελένης και Πέτρου-Τζένης ήταν τα τελευταία χρόνια παγωμένες, οι δύο παρουσιαστές μίλησαν σήμερα πρώτη φορά για το θέμα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν τους λόγους της «ψύχρας».

«Όταν υπάρχουν στιγμές λίγο πιο έντονες και έχεις ζήσει πολύ ωραία πράγματα με έναν άνθρωπο, πιστεύω πως όσο και αν έχεις απομακρυνθεί μια περίοδο, κάποια στιγμή τα ξαναβρίσκεις.» είπε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Άκης Καβατζίκης ρώτησε: «Σου είχε λείψει η φιλία σου με την Ελένη Μενεγάκη»;

Ελένη Μενεγάκη! Το λούκ που αναστάτωσε την Κηφισιά! Άλουστη, αχτένιστη, άβαφη, με τρέσες και παπούτσια 1,800 ευρώ

Η παρουσιάστρια απάντησε: «Πολύ γιατί γελάω πάρα πολύ μαζί της. Η Ελένη είναι μια πολύ καλή φίλη».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε το λόγο με τη σειρά του και διευκρίνησε: «Εγώ δεν αντάλλαξα ποτέ κανένα μπινελίκι με την Ελένη…», αποκαλύπτοντας παράλληλα: «Η Ελένη δύο χρόνια πριν μου μίλησε όταν έπαθα το τράκο με τον πιο γλυκό τρόπο».