Τζένη Μπαλατσινού Για ΠΑΝΤΑ Σταρ Ελλας: Ποζάρει με το μπικίνι της και χωρίς ρετούς!

Τζένη Μπαλατσινού Για ΠΑΝΤΑ Σταρ Ελλας: Ποζάρει με το μπικίνι της και χωρίς ρετούς! Η Τζένη αποδεικνύει ότι δεν έχει ανασφάλειες και ποζάρει χωρίς ρετούς και με μαλλιά επμελώς ατημέλητα. εχώρισαν για την ομορφιά τους και στέφθηκαν ως οι ομορφότερες γυναίκες της Ελλάδας. Από το 1990, δεκάδες κορίτσια έζησαν το όνειρο να στεφθούν Σταρ ή Μις Ελλάς, αλλά για κάποιες τα φώτα «έσβησαν» λίγες μέρες μετά. Κάποιες άλλες, όμως, είτε έκαναν καριέρα, είτε ξεχώρισαν για την ομορφιά τους ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες εστεμμένες.

Αυτές είναι μερικές από τις Σταρ Ελλάς που ξεχώρισαν από το 1990 έως σήμερα…

Τζένη Μπαλατσινού – 1990

Ω! Πόσο ΤΕΛΕΙΟ! Η ΠΡΩΤΗ εικόνα του Κικίλια junior! H Τζένη Μπαλατσινού έδειξε πρώτη φορά τον υπέροχο γιο

Η Τζένη Μπαλατσινού κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, το 1990, σε ηλικία 20 χρονών. Την επόμενη μάλιστα χρονιά, το 1991 διακρίνεται και σε καλλιστεία του εξωτερικού και παίρνει τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός. Το νεαρό τότε κορίτσι επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα και ξεκινά την καριέρα της, ενώ γίνεται ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο χώρο της.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ

Συνεργάζεται με κορυφαίους έλληνες και ξένους σχεδιαστές, παντρεύεται τον Πέτρο Κωστόπουλο το 1996, χωρίζουν μετά από αρκετά χρόνια γάμου και πλέον ασχολείται με τον τηλεοπτικό χώρο. Είναι από τα μοντέλα που κυριολεκτικά περπάτησαν χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έκανε καριέρα και μετά τα καλλιστεία.

 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: