Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τζένη Μπαλατσινού: Η απόφασή της να γίνει για 4η φορά μητέρα σε σχέση με τα τρία παιδιά της από τον πρώτο γάμο Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού στο περιοδικό GLOW και τη Σόνια Ταλαντίνου, με αφορμή το νέο της επιχειρηματικό βήμα, το impactalk.

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στη μητρότητα, στο πώς διαχειρίστηκε την απόφασή της να γίνει για 4η φορά μητέρα σε σχέση με τα τρία παιδιά της από τον πρώτο γάμο, αλλά και στον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Τζένη Μπαλατσινού ΝΕΕΣ Δηλώσεις: Για Τη Βάφτιση Του Γιου Της Στην Πάτμο

Μπορείτε να μου πείτε τι συναισθήματα και σκέψεις σάς κατακλύζουν και ποια είναι η καθημερινότητά σας;

Νιώθω πληρότητα κι ευγνωμοσύνη για όλα όσα μου έχει φέρει η ζωή. Η καθημερινότητά μου ήταν, είναι και θα είναι έντονη, και για πολλά χρόνια ακόμη (γέλια). Πιστεύω ότι είναι στο DNA μου να σπάω το φράγμα της όποιας κούρασης, να επιδιώκω την υπέρβαση, τη δημιουργία, την εξέλιξη. Με απωθεί η στασιμότητα, θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου την κάθε στιγμή στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους μου, στον σύζυγό μου, στη δουλειά μου.

Τζένη Μπαλατσινού βάφτιση: Σε 10 μέρες ΕΡΧΕΤΑΙ η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου

Μαμά για τέταρτη φορά! Έχετε εντοπίσει κάποιες διαφορές όσον αφορά στη μητρότητα σε αυτήν τη φάση της ζωής σας σε σχέση με τις προηγούμενες;

Τζένη Μπαλατσινού: Το υπέροχο δώρο του Βασίλη Κικίλια και η αντίδρασή της

Από την πρώτη μέρα που ήρθε η μητρότητα στη ζωή μου -από την πρώτη στιγμή που κράτησα το πρώτο μου παιδί στα χέρια μου- όλα άλλαξαν. Δεν υπάρχουν διαφορές. Αυτό που νιώθεις είναι μαγικό και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο. Η μητρότητα έχει ενεργητική και παθητική φωνή, έχει αγάπη, συνειδητότητα, χαρές, λύπες, αγωνία, φόβους, συγκίνηση, περηφάνια και μία τεράστια αγκαλιά που χωράει τα πάντα. Τελικά, συνειδητοποιώ ότι απ’ όλους τους ρόλους της ζωής μου πάνω απ’ όλα είμαι μάνα!

Τζένη Μπαλατσινού Ηλικία: Με ΤΙΠΟΤΑ Δεν Είναι 50 Χρονών!!!

Θα ήθελα να μας πείτε τη δική σας εμπειρία, αλλά και την άποψή σας, για όσες γυναίκες το σκέφτονται, αλλά μπορεί να διστάζουν λόγω ηλικίας;

Πιστεύω στο σωστό timing, ακόμη κι αν δεν είναι με τους όρους που επιτάσσουν τα στερεότυπα. Είναι καθαρά προσωπική απόφαση για το πότε μια γυναίκα είναι σε θέση να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Σήμερα, οι γυναίκες μετά τα 40 βιώνουν ένα δεύτερο κύμα ζωτικότητας. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και δεν υιοθετώ γενικεύσεις και στεγανά.

Εσείς, δηλαδή, δεν περάσατε από κάποιες φάσεις διχασμού, σκέψεων και αμφιβολιών πριν το αποφασίσετε, ή ήταν ξεκάθαρο μέσα σας;

Ανοιξε το ΣΤΟΜΑ της Ζήνα Κουτσελίνη: Μενεγάκη, Τσιμτσιλή, Σκορδά, Μαλέσκου, Παπαγεωργίου τις πήρε ΟΛΕΣ η ΜΠΑΛΑ

Συνέβη, και ήταν δώρο! Από τη στιγμή, λοιπόν, που συμβαίνει, για μένα, για εμάς δεν υπήρχαν «δεύτερες» σκέψεις. Είναι καθαρά ευλογία και πας με τη ροή.

Στην απόφασή σας αυτή, πώς το διαχειριστήκατε σε σχέση με τα παιδιά σας από τον πρώτο σας γάμο; Υπάρχει κάποιο «μυστικό» για την ομαλή μετάβαση μετά από μεγάλες αλλαγές στη ζωή μιας οικογένειας;

Νέο λούκ Τζένη Μπαλατσινού: ΣΟΚ! Ξανθιά πλατινέ και με ΚΟΝΤΟ καρέ στα μαλλιά

Η αλήθεια και η αγάπη είναι ο πιο εύκολος και σωστός τρόπος. Ακολουθείς την καρδιά σου. Οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε και περιπλέκουμε τα πράγματα, γιατί κάνουμε πολλές σκέψεις οι ίδιοι. Τις δικές μας προβολές και άγχη έχουμε να διαχειριστούμε. Η αμεσότητα της επικοινωνίας, ειδικά στη σχέση με τα παιδιά, είναι ο πιο αληθινός και ορθός δρόμος. Είμαι τυχερή που μπορώ -που έχω καταφέρει- κι επικοινωνώ με τα παιδιά μου σε αυτό το πλαίσιο. Βέβαια, θέλει δουλειά, υπομονή κι επιμονή και συνέπεια λόγων και πράξεων.

Πώς μοιράζεστε τον χρόνο με το παιδί μαζί με τον σύζυγό σας, και πώς διαχειρίζεται ο ίδιος την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση -δεδομένου ότι οι άντρες δεν μπορούν να βιώσουν την ίδια εμπειρία με μια γυναίκα;

Μόνο Στο ΟΚ! Βασίλης Κικίλιας: Top …. Χαζόμπαμπάς Σε Βόλτα Με Την ΥΠΕΡΚΟΜΨΗ Τζένη Μπαλατσινού

Οι άντρες βιώνουν τα ίδια συναισθήματα, απλά εκφράζονται διαφορετικά. Ο άντρας μου είναι ουσιαστικά παρών, είναι πάντα εκεί στον χρόνο που μπορεί, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Πόσο εύκολο είναι ή τι απαιτεί από άποψη χαρακτήρα το να ζεις μ’ έναν πολιτικό, και μάλιστα σε μια περίοδο που κανείς δεν περίμενε να ζήσουμε; Πώς μεταφράζεται για εσάς η θέση και η στάση «στηρίζω τον άνθρωπό μου»;

Ήταν και είναι μια πολύ απαιτητική περίοδος για όλο τον κόσμο, η ευθύνη του Βασίλη, πολύ μεγάλη και η διαχείριση καθημερινή, χωρίς ωράρια και χωρίς διαλείμματα. Και είναι μη διαπραγματεύσιμο το ότι η ζωή κάθε ανθρώπου είναι υψίστης σημασίας, προτεραιότητας, και, φυσικά, υπεράνω όλων. Απαιτείται, συνεπώς, ψυχραιμία και η καλύτερη δυνατή οργάνωση στο σπίτι, ώστε να μπορεί να εξασφαλιστεί η ισορροπία που χρειάζεται και να λειτουργεί ως ένα «καταφύγιο» ηρεμίας, όσο περισσότερο το επιτρέπουν και οι περιστάσεις.

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ετοιμάζονται για τη βάπτιση του μικρού τους πρίγκιπα

Είναι, όμως, εύκολο ν’ αφήνεις τους κλυδωνισμούς της δουλειάς έξω από το σπίτι και να μην επηρεάζουν την καθημερινή σου σχέση;

Όταν το σπίτι είναι το κέντρο σου, το κέντρο της ισορροπίας σου, όλα μπορούν να λειτουργήσουν και έξω από αυτό καλύτερα. Είναι ομαδική δουλειά η συμπόρευση στα εύκολα και στα δύσκολα.

Τι είναι αυτό που θαυμάζετε στον σύζυγό σας και που τελικά σας κέρδισε;

Ο λόγος και οι πράξεις του είναι ταυτόχρονης σύλληψης. Από μια ηλικία και μετά, αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό κι έχει αξία είναι η ουσιαστική επικοινωνία.

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Βαφτίζουν τον γιο τους

Αντιμετωπίσατε ποτέ το δίλημμα «οικογένεια ή καριέρα» και πώς το διαχειριστήκατε; Μπορείτε να μου πείτε μερικά κλισέ που αρνηθήκατε να υπηρετήσετε και σας οδήγησαν σε μια διαδρομή πιο ουσιαστική;

Ειλικρινά, δεν μπήκα ποτέ σε τέτοιο δίλημμα. Όλα συνδυάζονται έχοντας καλή οργάνωση και αγάπη για ό,τι κάνεις. Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος σε πιέζει ασφυκτικά και χρειάζεται να είσαι ταυτόχρονα σε πολλά «γήπεδα», αλλά αυτό μ’ εξιτάρει: να παλεύω περισσότερο και να βρίσκομαι παντού αποτελεσματικά. Θεωρώ πως η τεμπελιά είναι ύβρις. Έτσι μεγάλωσα. Οπότε, όσο ο Θεός μου δίνει δύναμη, εγώ θα συνεχίζω να δημιουργώ, να προσφέρω, να βοηθάω, να υπάρχω, με την καθολική έννοια. Κι αυτό είναι κομμάτι της προσευχής μου, γιατί αυτό δίνει νόημα στη ζωή μου.

Τζένη Μπαλατσινού: Η απόφασή της να γίνει για 4η φορά μητέρα σε σχέση με τα τρία παιδιά της από τον πρώτο γάμο

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner