Τζένη Μπαλατσινού ηλικία: Σε ποιά ΗΛΙΚΙΑ γέννησε το 4ο παιδί της

Τζένη Μπαλατσινού ηλικία: Σε ποιά ΗΛΙΚΙΑ γέννησε το 4ο παιδί της Εκείνο που την έφερε στο επίκεντρο της προσοχής είναι η εγκυμοσύνη, στην ηλικία των 50 χρόνων. Και δυστυχώς, τα σχόλια που έγιναν για το γεγονός, δεν ήταν όλα κολακευτικά.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 6 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όχι μόνο για την Τζένη Μπαλατσινού, για κάθε γυναίκα. Θα αποκτήσουν παιδί ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού Πατήστε εδώ Για κάποιο λόγο, σε κάποιους ακόμα φαίνεται εξωπραγματικό το να εγκυμονεί μια γυναίκα όταν η ημερομηνία γέννησης της μετράει πέντε δεκαετίες πίσω.

Τζένη Μπαλατσινού: Δες την να ΠΑΙΖΕΙ και να ΓΕΛΑ με τις ΚΟΡΕΣ της

Έχω να σας πω νέα. Μια χαρά γίνεται. Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο ή ανώδυνο, μπορεί να θέλει περισσότερη προσοχή και επίβλεψη η εγκυμοσύνη όσο μεγαλώνεις, αλλά γίνεται. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια προσωπική απόφαση: όταν θες και μπορείς, το κάνεις. Δεν είμαστε στο 1940, που στα πενήντα, σου επιτρεπόταν μόνο να μεγαλώνεις εγγόνια και η γυναικεία σου ύπαρξη είχε ολοκληρώσει τον σκοπό της. Οι εποχές έχουν προχωρήσει και τα δεδομένα άλλαξαν, ευτυχώς. Τα όρια επιμηκύνθηκαν, πάλι ευτυχώς, και μπορούμε ν’ απολαύσουμε τη ζωή και τις ευκαιρίες που μας δίνει σε κάθε ηλικία, χωρίς ανούσιες προκαταλήψεις και κουτάκια. Remaining Time-0:16 Fullscreen Unmute Αλλά αν, εν έτει 2020, υπάρχει ακόμα κόσμος που μένει με το στόμα ανοιχτό επειδή οι γυναίκες γεννούν στα πενήντα και το κάνει πρώτο trend στα social media, μάλλον τα στερεότυπα καλά κρατούν. Αν στον 21ο αιώνα γίνονται πικρόχολα σχόλια για πενηντάρες που γεύονται ή ξαναγεύονται τη μητρότητα, μάλλον οι προκαταλήψεις δεν έχουν εγκαταλείψει τα κεφάλια μας.

Τζένη Μπαλατσινού: Δες ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τα ‘μπαγκάζια’ των διακοπών της!

Βρίσκονται εκεί μέσα, σε μια γωνιά, και με την κατάλληλη αφορμή ξεμυτίζουν: δεν είσαι λίγο μεγάλη για παιδί; Σε λίγο θα έχεις εγγόνια, τι τα θες τα παιδιά; Το παιδί σου θα σε πει γιαγιά… αστειεύονται πολλοί. Κάποιοι δεν αστειεύονται, στάζουν μέλι, αλλά τι να το κάνεις όταν τα μελιστάλαχτα σχόλια τους είναι στην ουσία εξίσου μπαγιάτικης φιλοσοφίας: μπράβο στην Μπαλατσινού που κάνει παιδί, νέο άντρα έχει εξάλλου… Σαν να το οφείλει στον άνδρα της δηλαδή, να του κάνει ένα παιδί, επειδή είναι μεγαλύτερη από αυτόν.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Τι να λέμε τώρα! Ανοιχτόμυαλοι μόνο κατά τα φαινόμενα, στην πραγματικότητα έχουμε ακόμα τα μυαλά των παππούδων μας σε ορισμένα ζητήματα. Αρκετά από αυτά αφορούν το γυναικείο φύλο. Το να σου φαίνεται περίεργο που μια γυναίκα αποφασίζει να τεκνοποιήσει σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι παρόμοιο με το να απορείς γιατί μια γυναίκα αποφασίζει να μην τεκνοποιήσει καθόλου ή να θεωρείς άχρηστη μια άλλη που δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Άλλες, τεράστιες προκαταλήψεις από εκεί. Οι οποίες, επίσης συνοδεύονται από αρνητισμό και ειρωνεία.

Τζένη Μπαλατσινού: Η Αμαλία Κωστοπούλου Φοράει τα ρούχα της μητέρας της

Είσαι η άτεκνη δακτυλοδεικτούμενη, η μαγκούφα, η τζούφια. Τζούφια, τι άσχημη λέξη, τι αδιανόητα σκληρή έννοια αποκτά όταν τη χρησιμοποιείς για τη μήτρα μιας γυναίκας. Είναι σα να της κατακρεουργείς όλη την ύπαρξη.

Τζένη Μπαλατσινού: Βασίλης Κικίλιας- Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον γνωστό πολιτικό!

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: