Τζενη Μπαλατσινου! Κολλητή με την ΑΔΕΡΦΗ του Βασίλη Κικίλια

Τζενη Μπαλατσινου! Κολλητή με την ΑΔΕΡΦΗ του Βασίλη Κικίλια Μαζί της είχε τους δυο γιους της Μάξιμο και τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο καθώς και την αδερφή του συζύγους της Βασίλη Κικίλια, Κατερίνα με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις.

Μαρία Μπακοδήμου, Ελένη Φουρέιρα, Δούκισσα Νομικού και Τζένη Μπαλατσινού: Διάσημες Ελληνίδες έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι κάτι έχουν πειράξει

Η σχέση της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια όχι απλά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού εδώ και κάποιο καιρό συζούν αλλά φαίνεται έχουν έρθει κοντά ο ένας με την οικογένεια του άλλου. Η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας, συνηθίζει να κάνει βραδινές εξόδους με τις κολλητές της, αλλά την τελευταία φορά στην παρέα της είδαμε κι ένα νέο μέλος.

Αγρότισσα η … Τζένη Μπαλατσινού!

Πρόκειται για την γοητευτική αδερφή του συντρόφου της, Κατερίνα Κικίλια που όπως φαίνεται έχει έρθει κοντά με την Τζένη και κάνουν παρέα.

Μαζί τους ήταν επίσης η Μαρία Κωνσταντάκη, η Αμαλία Κυπαρίσση και η Αλεξάνδρα Νικήτα. “Οι φίλες μου είναι καλύτερες από τις δικές σου”, έγραψε χαριτολογώντας στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Τζένη Μπαλατσινού εκτός από μια πολύ δραστήρια επαγγελματικά γυναίκα, είναι και μια πολύ αφοσιωμένη μαμά που βάζει πάντα σε πρώτο πλάνο τα παιδιά της .

Οι δυο μεγαλύτερες κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα βρίσκονται στο εξωτερικό, όπου σπουδάζουν και εργάζονται ωστόσο φροντίζουν να διατηρούν στενή επικοινωνία με τη μητέρα τους ενώ.

Από την άλλη, ο μεγαλύτερος γιος της Μάξιμος που βρίσκεται στην εφηβεία δείχνει να είναι πολύ προστατευτικός με τον αδερφό του Παναγιώτη – Αντώνιο που ήρθε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020.