Τζένη Μπαλατσινού: ‘Οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΩΤΕΣ είναι στα ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ’

Τζένη Μπαλατσινού: ‘Οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΩΤΕΣ είναι στα ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ’  “Με τον Πέτρο ζήσαμε σουρεαλιστικές στιγμές στο Πρωινό mou. Υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ δύσκολες”, αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού στο “Όλα μπιπ” μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, τη συνύπαρξη στο Πρωινό και τις αντιθέσεις τους.Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε μεταξύ άλλων και για την περίοδο που είχε χωρίσει από τον Πέτρο και ήταν στο πρωινό.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ δύσκολες. Υπήρχαν φάσεις πολύ σουρεαλιστικές μεταξύ μας που αν τις απομονώσεις είχαν πολύ γέλιο» είπε στο Όλα Μπιπ.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ!!

Και πρόσθεσε: «Εγώ με τον Πέτρο είμαστε εντελώς αντίθετοι, αλλά είχαμε πολύ κοινή αισθητική για τα πράγματα και πολλές φορές πράγματα που σκεφτόταν αυτός τα σκεφτόμουν κι εγώ. Έμαθα πάρα πολλά δίπλα του». Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα Μπιπ”, το βράδυ της Τρίτης, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο!

Για τη συνύπαρξή τους στην πρωινή εκπομπή

 

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ δύσκολες. Υπήρχαν φάσεις πολύ σουρεαλιστικές μεταξύ μας που αν τις απομονώσεις είχαν πολύ γέλιο».

Για τις αντιθέσεις τους

«Εγώ με τον Πέτρο είμαστε εντελώς αντίθετοι, αλλά είχαμε πολύ κοινή αισθητική για τα πράγματα και πολλές φορές πράγματα που σκεφτόταν αυτός τα σκεφτόμουν κι εγώ. Έμαθα πάρα πολλά δίπλα του».

Για το “υποκριτικό” του ταλέντο

«Έχει λίγο τη Μάρθα Βούρτση μέσα του. Δεν τον πιστεύω όταν κάνει τον παραπονεμένο. Τώρα πια δεν θέλω να βλέπω δράμα, θέλω να πηγαίνω σε κωμωδίες. Όταν γίνεται κωμωδία, είναι πιο χαριτωμένος».

Για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα:

«Οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι στα γηροκομεία»!