Τζένη Μπαλατσινού ΠΡΙΝ το lockdown: Ταξίδι στις Βρυξέλλες μαζί με τον Βασίλη Κικίλια!

Τζένη Μπαλατσινού ΠΡΙΝ το lockdown: Ταξίδι στις Βρυξέλλες μαζί με τον Βασίλη Κικίλια! Στις Βρυξέλλες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασιλής Κικίλιας! Το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στην βελγική πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του υπουργού υγείας και συγκεκριμένα την παρουσία του στο ευρωπαϊκό συμβούλιο το 2020 ΠΡΙΝ το lockdown.

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για τον τοκετό: «Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο»

Η γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει να βρίσκει χρόνο και να συνοδεύει τον σύζυγό της στα επαγγελματικά ταξίδια απολαμβάνοντας παράλληλα μερικές στιγμές χαλάρωσης στα διαλείμματα.

Η Τζένη Μπαλατσινού σε τρυφερή εξομολόγηση – “Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελος μου”

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι πολύ ενεργή στο Instagram και έτσι δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από αυτή την απόδραση. Ακόμα και αν δεν δημοσίευσε κάποια κοινή φωτογραφία, καθώς έχει επιλέξει να κρατά αυτό το κομμάτι της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανήρτησε στιγμιότυπα από τη βόλτα τους αλλά και την επίσκεψή τους σε μουσείο τέχνης.

ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: ”EΓΚΥΟΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ”

Δες φωτογραφίες:

Τζένη Μπαλατσινού ΠΡΙΝ το lockdown: Ταξίδι στις Βρυξέλλες μαζί με τον Βασίλη Κικίλια!   Τζένη Μπαλατσινού ΠΡΙΝ το lockdown: Ταξίδι στις Βρυξέλλες μαζί με τον Βασίλη Κικίλια!   Τζένη Μπαλατσινού ΠΡΙΝ το lockdown: Ταξίδι στις Βρυξέλλες μαζί με τον Βασίλη Κικίλια!   Τζένη Μπαλατσινού ΠΡΙΝ το lockdown: Ταξίδι στις Βρυξέλλες μαζί με τον Βασίλη Κικίλια!  

 

Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το επαγγελματικό ταξίδι και απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης!

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: