Τζένη Μπαλατσινού «sexy chic»: Σταματά τον χρόνο! Με καλή διατροφή, αγάπη και γυμναστική!

Τζένη Μπαλατσινού «sexy chic»: Σταματά τον χρόνο! Με καλή διατροφή, αγάπη και γυμναστική!  Δεν μπορώ να σκεφτώ πολλές γυναίκες στην Ελλάδα που να ενσαρκώνουν χωρίς καμία προσπάθεια τις λέξεις «sexy chic».

Δεν είναι μόνο τα δίμετρα πόδια της, οι θηλυκές καμπύλες της, τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά της. Είναι η αύρα της. Ένα βλέμμα της, ένα χαμόγελό της, μια απλή κίνηση με το χέρι της είναι αρκετά.

Η Τζένη δεν χρειάζεται να προκαλέσει ούτε να προσποιηθεί. Σε κατακτά με τα όπλα που της χάρισε απλόχερα η φύση αλλά και ο χαρακτήρας της.

Θα το διαπιστώσεις κι εσύ μόλις διαβάσεις πώς διατηρεί αυτό το υπέροχο σώμα αλλά και αυτό το χαμόγελο!

Υπάρχουν δύο τάσεις που θα ήθελα να μου σχολιάσεις. Η μία είναι η ανεκτικότητα στις ρυτίδες, στην ατέλεια και η δεύτερη είναι η αύξηση του ηλικιακού ορίου.

Βλέπουμε συνεχώς γυναίκες πάνω από τα 50 να γίνονται μοντέλα, να επιδεικνύουν την ωριμότητά τους με περηφάνια, να στήνουν νέες καριέρες…

Ουσιαστικά, μιλάμε για το ίδιο πράγμα, για τη γυναίκα και την ομορφιά της εκτός ηλικιακού πλαισίου. Στο εξωτερικό στηρίζονται πλέον τεράστιες καμπάνιες σε πιο ώριμες γυναίκες. Προσωπικά, μου αρέσει πολύ αυτή η στροφή προς τον πυρήνα και την ουσία των πραγμάτων. Η Yazemeenah Rossi είναι μοντέλο 60 χρόνων και η Carmen Dell’Orefice είναι 83! Αναφέρομαι σε γυναίκες που είναι, ειλικρινά, πανέμορφες και η ηλικία τους στα μάτια μου είναι ένας απλός αριθμός.

  

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ SURVIVOR: ΚΑΙ Η… ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: