Τζένη Μπαλατσινού: Στόλισε το σπίτι για τα Χριστούγεννα!

0

Μπορεί οι κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα να βρίσκονται στην Αμερική για σπουδές, η Τζένη Μπαλατσινού όμως αποφάσισε να στολίσει από νωρίς το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι ο βενιαμίν την οικογένειας, ο μικρός Μάξιμος είναι αυτός που αγαπά τις γιορτές και χαίρεται να στολίζει από νωρίς το σπίτι με την διάσημη μαμά του.

“Στολίσαμε νωρίς μήπως και χιονίσει”, έγραψε με χιούμορ στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού και ανέβασε φωτογραφίες από το δέντρο υπερπαραγωγή που έφτιαξε στο σπίτι. Το κόκκινο και το λευκό χρώμα κυριάρχησαν για μια ακόμη φορά στα στολίδια που επέλεξε, αλλά και σε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού της.

Η Τζένη Μπαλατσινού, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα καλύτερά της, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της, αφού είναι ζευγάρι και πολύ ευτυχισμένη με τον Βασίλη Κικίλια, δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και να μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com