Hit enter after type your search item

Τζένη Μπαλατσινού: “Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν μόνο όταν είναι ανοιχτά”

/
/
img

δώ και καιρό και οι συνεργάτες κι εγώ μου θέλαμε να βρούμε ένα τρόπο να καταφέρουμε να περάσουμε την digital επικοινωνία μας σε physical περιβάλλον.

Να δώσουμε «ζωή» στις θεματικές μας ενότητες. Μέσα από την ενασχόληση των editors μας για μία όμορφη καθημερινότητα, γεννήθηκε το πρώτο workshop του jenny.gr αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες με τίτλο “Εmpowering Women”.

Ως γυναίκες είμαστε πιο επιφυλακτικές όταν χρειάζεται να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις ή χρειάζεται να αλλάξουμε ρόλους.

 

Το εργασιακό περιβάλλον δεν αναπτύχθηκε με τρόπο, που να μπορούμε να έχουμε ευελιξία στις οικογενειακές μας υποχρεώσεις. Χρειαζόμαστε ενθάρρυνση για το εφικτό, αλλά και να νιώθουμε περήφανες για τις “μικρές καθημερινές μας νίκες”.

Έτσι την Κυριακή 29 /09/2019 από τις 10.00 έως τις 19.00 μία σειρά από χαρισματικούς ανθρώπους, ειδικούς στο empowerment, θα μας μιλήσουν και θα μας εμπνεύσουν, θα μας χαλαρώσουν και θα μας απενοχοποιήσουν, μα πάνω από όλα θα μας τονίσουν ότι η μεγαλύτερη δύναμη βρίσκεται μέσα μας και οι αφετηρίες για μία καλύτερη ζωή είναι πολλές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας είναι

Πρόγραμμα Ημέρας

9:30 – registration
10:00 – Διαλογισμός των τσάκρας από την Παρασκευή Μπαγιάστα
11.00 to 14:00 – Kids corner by Mothercare & early learning centre
11:10 – Αστρικό Ψυχόγραμμα με την Γεωργία Σταύρου & τον Πάνο Μαβιτζή

12:15 – Οι αισθητικές παρεμβάσεις και ο ρόλος των social media στην εικόνα των γυναικών σήμερα από την πλαστικό χειρουργό του γνωστού κέντρου Kosmesis, Βίλλυ Ροδοπούλου

12.40 – Cooking time με τον Stelios Parliaros, την Arla και το Lurpak

13:30 – Αυτοφροντίδα: Ο πυρήνας της δύναμής σου από τον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη

14:30 – Confident Beauty by Bobbi Brown: Χρήσιμα και εύκολα makeup tips για να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά αποπνέοντας δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, από τον Σωτήρη Λάμπρου, Senior MakeUp Artist της Bobbi Brown και την Ελένη Πηλίνη, Education Manager της Bobbi Brown

15:40 – Πως μια χειραφετημένη γυναίκα να αποφεύγει τον ευνουχισμό του συντρόφου της από τον Νάσο Κομιανό, Υπνοθεραπευτή

16:00 – Ενεργοποιώ το δέρμα. Αποκτώ αυτοπεποίθηση, από την Χρυσούλα Γκούσκου, Φαρμακοποιό και Quality & Training manager της FREZYDERM

16:45 – «Πειράματα Ευτυχίας» από την Aναστασία Γιαννάκη, Well-being Expert, specializing in Stress Management.

17:30 – «Δεν υπάρχει τέλεια μητέρα» από την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Αντύπα & τα ELC

18:00 – Dr. Δημήτριος Μητσικώστας
18:30 – Bιωματική Ομιλία: Ζώντας με τις ημικρανίες από την Έλενα Μπαρμπαλιά & την Ευγενία Κοκκάλα-Μελά
19:00 – end

Κι όπως λέει μία αγαπημένη μου φίλη «τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν μόνο αν είναι ανοιχτά…». Έτσι με μεγάλη χαρά εγώ και η ομάδα μου, σας περιμένουμε στο πρώτο “Empowering Women” στο Κτήμα Αρίστη 29 Σεπτεμβρίου, για να βιώσετε μαζί μας μία ολιστική προσέγγιση με στόχο την ενδυνάμωσή! Κρατήστε τη θέση σας εδώ

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

5 Comments

  1. “Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα” τι φιλοσοφία. Να πως κι εγώ ένα: “όταν δεις ένα γίδι, το σωζεις ή το αφήνεις στα κατσαβραχα του μυαλού του;”

  2. Πλάτανος Κισσάμου Χανίων το χωριό του Σώρρα! Όσοι έχουν ταβέρνες στο συγκεκριμένο χωριό είναι όργανα του Σώρρα

  3. ρε Μπαλατσινου μηπως και ανοιξει το μυαλο σου η σωσε καν ψαρι απο πνιγμο , ειναι καλη εξασκηση για το μυαλο

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :