Τζένη Μπαλατσινού: ΤΩΡΑ με την ΚΟΛΛΗΤΗ της φίλη Μαρία Κωνσταντάκη στο «Μπιρμπίλω»!!
Τζένη Μπαλατσινού: ΤΩΡΑ με την ΚΟΛΛΗΤΗ της φίλη Μαρία Κωνσταντάκη στο «Μπιρμπίλω»!! Δεν μας έχει συνηθίσει το Κολωνάκι σε τέτοιες αφίξεις.

Αλλά εδώ που τα λέμε «Μπιρμπίλω» είναι αυτή και μάλιστα «θεότρελη» οπότε τη βρήκε τελικά την άκρη της. Όταν παιζόταν αυτό το τραγούδι του Μιχάλη Σουγιούλ και του Αιμίλιου Σαββίδη-κρατηθείτε-πριν από εβδομήντα χρόνια-υπήρχαν ακόμη γραμμόφωνα.
ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΞΕΦΡΕΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ L.A. ΜΕ ΤΟΝ ELIAD COHEN ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!
Αυτή η πατίνα του χρόνου πάντως έχει αποτυπωθεί στο ρετρό σκηνικό του εστιατορίου που άνοιξε πριν ένα μήνα και κάτι στην Πλουτάρχου: καρό τραπεζομάντηλα, σεμεδάκια στα ράδια, μπακιρένια σκεύη, ξύλινα δοκάρια στην οροφή. Ένας ζεστός χώρος που θυμίσει εξοχή και χωριό με βουνίσιο αέρα.
Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ! ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟ ΛΑΓΝΟ ΒΛΕΜΜΑ
Στη κουζίνα, τώρα, όπως αντιλαμβάνεστε, η Μπιρμπίλω πίνει νερό στο όνομα της παράδοσης, σερβίροντας από σύγκλινο με αυγό και ξύσμα πατάτας, χορτοπιτάκια με χειροποίητο φύλλο και παραδοσιακή ρεβιθάδα Σίφνου που σιγομαγειρεύεται για δέκα ώρες μέχρι λαχανοντολμάδες αυγολέμονο, μπιφτεκάκια στη σχάρα και χοιρινά κοντέματα με τηγανητές πατάτες.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΑΓΝΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ …ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΡΕΤΟΥΣ!!!
Τα γλυκό ημέρας εναλλάσσεται συχνά ανάλογα με την έμπνευση του μάγειρα. Το ψηφιδωτό συμπληρώνουν ελάχιστες πλην όμως προσεγμένες επιλογές από εμφιαλωμένα κρασιά, ενώ θα βρείτε και μια αξιοπρεπή ποικιλία από τσιπούρα
. Όσο για τις τιμές, με μια διαγώνια ματιά τις υπολογίζω εκεί γύρω στα €25-30 το άτομο. Τζένη Μπαλατσινού: ΤΩΡΑ με την ΚΟΛΛΗΤΗ
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
