Hit enter after type your search item

Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Τζένη (Πολυξένη) Μπαλατσινού 52 χρονών (Θεσσαλονίκη, 2 Νοεμβρίου 1970) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 1990.

Το 1991 πήρε τον τίτλο “Μις Παγκόσμιος Τουρισμός” σε διαγωνισμό του εξωτερικού.

Τζένη Μπαλατσινού 1998: Η φωτογραφία της!

Βιογραφία και καριέρα
Γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1970 στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα.

Από τα 12 έως τα 17 της χρόνια, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις, το οποίο όμως εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.
«Από τα 12 ως τα 17 έμεινα εσωτερική σε ένα αθλητικό σχολείο στη Γαλλία. Αν σκεφτώ ότι 12 ετών έφυγα και πήγα να μείνω μόνη μου σε ένα σχολείο που κάναμε οκτώ ώρες προπόνηση και διάβαζα διά αλληλογραφίας τα σχολικά μαθήματα, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο όμως τότε δεν συνειδητοποιούσα.

https://www.youtube.com/watch?v=_QoFHbTxyPA&t=16s

Η Τζένη Μπαλατσινού και η βόλτα της με τον Κικίλια junior

Το έβλεπα σαν περιπέτεια και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Από την άλλη, ήταν αφόρητη η μοναξιά. Τώρα το καταλαβαίνω, που γυρίζω πίσω. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά όλο αυτό: να είμαι ανεξάρτητη, να αναπτύσσω την κρίση μου. Σκληραγωγήθηκα με τον καλό τρόπο», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για τα εφηβικά της χρόνια.
Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο “Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991” σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πήρε τον τίτλο “Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991” σε διαγωνισμού του εξωτερικού. Το 1992, επιλέχθηκε για να λέει την πρόγνωση του καιρού στα «Νέα του ΑΝΤ1» (έως και το 1994) με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ. Παράλληλα, έκανε ένα μικρό πέρασμα από την σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 «Η Λάμψη» (το διάστημα 1991-1992) και από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Μεν Και Οι Δεν» στο επεισόδιο 39 «Αυτό το κάτι», το προτελευταίο της 1ης σεζόν, τον Ιούνιο του 1994.

Τζένη Μπαλατσινού Αμαλία Κωστοπούλου! Μαζί στο ΣΠΙΤΙ τους στο ΜΑΛΙΜΠΟΥ

Το 1994 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star News» στο STAR και το 1995 συμμετείχε στην εκπομπή «Bravissimo» της Ρούλας Κορομηλά ως συμπαρουσιάστρια.

Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τη δική της εκπομπή ομορφιάς στο MEGA, με τίτλο «Χείλια Χρώματα». Ακόμα, συμμετείχε σε δύο κινηματογραφικές ταινίες, που λέγονταν «Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά» (1999) και «Ο εργένης» (2000).

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επέστρεψε ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του ΑΝΤ1, «Greece’s Next Top Model» (2009-2011) και τη σεζόν 2011-2012 παρουσίαζε το show «Dancing On Ice» στο ίδιο κανάλι.

Τζένη Μπαλατσινού: Το εξώφυλλο του… 1993!

Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο την εκπομπή «Πρωινό mou» στο MEGA, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Joy» (2014-2015). Τη σεζόν 2015-2016 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny Jenny» στο MEGA, η οποία συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν, στον ΑΝΤ1. To 2019 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή: ” Εκπαιδεύοντας τη Τζένη” στον ΑΝΤ1.

Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Προσωπική ζωή
Από το 1996 έως το 2012 ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά . Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν ένα αγοράκι στις 25 Δεκεμβρίου 2020.[1] Για 16 χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλου και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.
Στις 16 Ιουνίου 2019, παντρεύτηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020. Όπως έγινε γνωστό τόσο από την Τζένη Μπαλατσινού όσο και από το γυναικολόγο της, είχε ένα δύσκολο τοκετό.

Τζένη Μπαλατσινού: Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του ΓΑΜΟΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό “Down Town” ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου».

Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1990 Διαγωνισμός Ομορφιάς ΑΝΤ1 ANT1 Η Ίδια Διαγωνιζόμενη – Star Hellas ’90
1991-1992 Η Λάμψη συνείδηση Βίρνας Δράκου Βασικό Καστ
1992-1994 Τα νέα του ΑΝΤ1 Η Ίδια Παρουσιάστρια Δελτίου Καιρού
1994 Οι Μεν Και Οι Δεν Μαρία Λουΐζα Αλευρά Επεισόδιο: “Αυτό το κάτι”
1994-1995 Star News STAR Η Ίδια Παρουσιάστρια
1995-1996 Bravissimo MEGA Συμπαρουσιάστρια
1996-1997 Χείλια Χρώματα Παρουσιάστρια

Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Τζένη Μπαλατσινού, πιλοτάρει και αεροπλάνο!

2009-2011 Next Top Model Greece ANT1 Κριτική επιτροπή
2010 Ελληνικός τελικός της Eurovision ΝΕΤ Παρουσιάστρια
2011-2012 Dancing On Ice ANT1
2013-2014 Πρωινό mou MEGA
2014 Κάτω Παρτάλι Guest Εμφάνιση – Κύκλος 1, Επεισόδιο 2
2014-2015 Joy it’s inside you Παρουσιάστρια
2015-2016 Jenny Jenny
2016 ANT1
2018 My Style Rocks ΣΚΑΪ Guest Κριτής – Gala 7
2019 Εκπαιδεύοντας Την Τζένη ANT1 Παρουσιάστρια

Τζένη Μπαλατσινού: «Με τη γέννηση του γιου μου νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή»

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό. Δε νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Δε μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω. Αυτό που νιώθω είναι ότι χάρη στο μικρό έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Ο μικρός είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος» είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού βιογραφικό σήμερα! Οι 2 ΓΑΜΟΙ, η ηλικία, τα 4 παιδιά, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πως έχουν προγραμματίσει να πάει διακοπές με τον σύζυγο και την οικογένειά της στην Πάτμο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Εμένα θέλουν στην τηλεόραση; Υπάρχει τόσο κόσμος εκεί έξω που τον θέλουν. Εγώ είμαι πολύ πίσω. Όχι, αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δε σκέφτομαι καθόλου».

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :