freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Τζένη Διαγούπη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Σήμερα είναι 47 χρονών

Γέννηση Ευγενία Διαγούπη
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Σπουδές Δραματική Σχολή Θεμέλιο
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός
Γνωστός για τη συμμετοχή της σε κωμικές σειρές
δεδομένα
Η Τζένη Διαγούπη είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Είναι κυρίως γνωστή μέσα από τις συμμετοχές της στις κωμικές σειρές ”Η ώρα η καλή”, ”Το Κόκκινο Δωμάτιο”, ”Επτά Θανάσιμες Πεθερές” και ”Daddy Cool”.

Φιλμογραφία
Tv
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2004 Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη ANT1 Αντριάννα 1 επεισόδιο
2004-2005 Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ MEGA Χαρούλα Βασικό Καστ
2004-2007 Η ώρα η καλή MEGA Αναστασία Μπαλαούρα Βασικό Καστ
2005 Οι Αταίριαστοι MEGA φαρμακοποιός 1 επεισόδιο

Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Καρίνα Επεισόδιο: “Η Μεγάλη Αβετίφ”
2005-2006 Οι Μάγισσες της Σμύρνης MEGA Ρόζα Βασικό Καστ
2006 Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Ελένη Επεισόδιο: “Ο Χρυσός Βούδας”
Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Λουλουδιά Επεισόδιο: “Η Βλάχα Πεθερά”

ΤΖΕΝΗ ΔΙΑΓΟΥΠΗ | Η μάχη με τα κιλά, η περίοδος που έμεινε χωρίς δουλειά & το επαγγελματικό διαζύγιο με τον Μουτσινά

2007-2008 Μια στιγμή δυο ζωές MEGA Ρέα Μανιάτη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008 Ευτυχισμένοι Μαζί MEGA Τασούλα Επεισόδιο: “Υγεία να υπάρχει κι όλα τ’ άλλα βρίσκονται”
2009 Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Πελαγία Επεισόδιο: “Η Πεθερά της οικονομικής κρίσης”
2010 Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Επεισόδιο: “Η Πεθερά του 1821”
2015 Κλεμμένα Όνειρα MEGA Πόπη Καναρίδη 25 επεισόδια

2016-2017 Έλα στη θέση μου ALPHA Λουκία 10 επεισόδια
2017 Daddy Cool ΑΝΤ1 Σούλη 7 επεισόδια
2018 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια ΑΝΤ1 Φωτεινή 11 επεισόδια
2020-2022 Χαιρέτα μου τον πλάτανο ΕΡΤ1 Καλλιόπη Μαργαρίτη Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Theater

Ξέσπασε η Τζένη Διαγούπη: «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ. Φτάνει!»

Έτος Τίτλος παράστασης Χώρος
2001 Ο μαγικός κόσμος της αγάπης Εθνικό Θέατρο
2002 Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες Εθνικό Θέατρο
2011 Σκηνοβάτες Εθνικό Θέατρο
2012-2013 Τα βαφτίσια Περιοδεία/ Κιβωτός

2013 Το ΚΤΕΛ Κιβωτός
2016 Ο μυστήριος Mr Love Μικρό Γκλόρια
2017 Όταν σβήνουν τα φώτα Πειραιώς 131
2018 Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης Χυτήριο
2019 Ξενοδοχείον ο Παράδεισος Alhambra Art Theatre

Τζένη Διαγούπη: «Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα»

“Κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να μην το έχω ζήσει αυτό, σαν να μην έχει συμβεί”, εξομολογείται η Τζένη Διαγούπη

Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; βρέθηκε την Πέμπτη η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός, αναφερόμενη στο γεγονός ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων:

Έξαλλη η Κατερίνα Ζαρίφη για την «επίθεση» που δέχτηκε η Τζένη Διαγούπη για τα κιλά της

«Είναι ένα προσωπικό ζήτημα ότι δεν έχω κάνει παιδί, αλλά το είχα συνειδητοποιήσει από πολύ μικρή. Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Μικρή ήμουν στα 33, δεν ήμουν και πολύ μεγάλη. Αυτό είναι μια αλήθεια η οποία έγινε, βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε παρακάτω.

Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά γιατί είχα και στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να μην το έχω ζήσει αυτό, σαν να μην έχει συμβεί».

«Το είπα γιατί κουράστηκα πια. Είμαι 47 χρονών και σε ρωτάει ο άλλος «γιατί δεν έχεις κάνει παιδί;». Οι απαντήσεις είναι ή γιατί δεν μπορώ ή γιατί δεν θέλω ή γιατί δεν ξέρω τι να πω άλλο. Βαρέθηκα να με ρωτάνε συνέχεια», σημείωσε η Τζένη Διαγούπη.

Τζένη Διαγούπη: «Σε μεγάλη ηλικία άκουγα στον δρόμο ‘’περνάει η χοντρή’’»

«Ήμουν καλό παιδάκι δεν έκανα τρέλες. Ήμουν κοινωνική, είχα τις φίλες μου, τις παρέες μου στη γειτονιά. Χτυπάγαμε κουδούνια, πετάγαμε πέτρες σε μπαλκονόπορτες, ωραία χρόνια. Όταν ήμουν στη Δραματική Σχολή υπήρχε ένα βιβλιοπωλείο και ομολογώ ότι είχα κλέψει ένα βιβλίο, το έβαλα στη τσάντα μου. Δεν είχα χρήματα να το αγοράσω», αποκάλυψε στο you η Τζένη Διαγούπη.

Έχει ξεμείνει χωρίς χρήματα;

«Ναι , πολλές φορές. Αλλά ευτυχώς πάντα υπάρχει μια σταθερά, δηλαδή ένα πιάτο φαγητό από τη μαμά. Και ένας λογαριασμός αν λήγει θα πληρωθεί».

Θύμα κλοπής η Τζένη Διαγούπη

Τέλος, είπε για τα κιλά της: «Δεν άκουσα ποτέ το “χοντρούλα” στο σχολείο, ούτε να μην με κάνουν παρέα τα παιδιά γιατί ήμουν παχουλή. Πιο μεγάλη, όμως, στον δρόμο άκουγα ‘’περνάει η χοντρή’’. Κάποιοι άνθρωποι είναι μικροπρεπείς».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner