Τζένη Καρέζη: Η αντιπαλότητα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ -Τι λέει σήμερα ο Κωνταντίνος Καζάκος | life

Τζένη Καρέζη: Η αντιπαλότητα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ -Τι λέει σήμερα ο Κωνταντίνος Καζάκος | ΖΩΗ

28 χρόνια από την ημέρα που η Τζένη Καρέζη έφυγε από τη ζωή, ο μονάκριβος γιος της, Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά για την μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Κωσνταντίνος Καζάκος, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του OPEN, 28 χρόνια από το θάνατο της, παραδέχτηκε πως τα τελευταία χρόνια και λόγω της ασθένειας, η Τζένη Καρέζη δυσκολεύτηκε πολύ.

«Με τη μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση και η ίδια το αποδέχτηκε πια κάπως… ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια κάποια στιγμή συμφιλιώθηκε με την ιδέα και έφυγε με ένα χαμογελάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε αναρτήσει μια αυστηρή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαμαρτυρόμενος για «ειδήσεις» που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ζωή της Τζένης Καρέζη.

Η σχέση του
Κωνσταντίνου Καζάκου με τη Τζένη Καρέζη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τζένη Καρέζη: Η σπάνια φωτογραφία από το 1972 -Με αγορίστικο μαλλί, καθηλωτική ομορφιά

Κωνσταντίνος Καζάκος: Απειλεί με μηνύσεις όσους αμαυρώνουν τη μνήμη της Τζένης Καρέζη -«Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία»

«Ήμουν πολύ
τυχερό παιδάκι είχα δύο καταπληκτικούς
γονείς» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Καζάκος
για τον πατέρα του Κώστα και την Τζένη
Καρέζη. Ο ηθοποιός της σειράς «Κόκκινο
Ποτάμι» που έκανε φινάλε πριν δυο
εβδομάδες, θυμάται πως παρότι πολυάσχολοι,
οι διάσημοι γονείς του πάντα έβρισκαν
χρόνο για εκείνον.

«Ήταν πολύ
τρυφερή και νομίζω ότι είχε ισορροπία,
δεν με είχε κακομάθει, ούτε καλομάθει.
Ήμουν τόσο, όσο. Σαφώς με αγαπούσε πάρα
πολύ και ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη»
λέει για τη σχέση του με τη Τζένη Καρέζη.
Όπως λέει ωστόσο, η μεγάλη ντίβα του
ελληνικού σινεμά ήταν ένα άνθρωπος
εκρηκτικός. «Αν δεν της άρεσε κάτι θα
στο έλεγε κατ’ ευθείαν, τσεκουράτα και
ή την αγαπούσε ή την μισούσες» θυμάται
για την Τζένη Καρέζη και προσθέτει πως
υπήρξε άτεγκτη, ειδικά όταν επρόκειτο
για τη δουλειά της.

Βίντεο: Δεν
υπήρξε καμιά αντιπαλότητα της Τζένης
Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Τζένη Καρέζη υπήρξε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη το δίπολο των σταρ του ελληνικού σινεμά που έφερνε χιλιάδες ανθρώπων στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αν και πολλά έχουν ειπωθεί για τη σχέση αντιπαλότητας ανάμεσά τους, είναι γνωστό πως οι δυο τους διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις.

«Ήταν φίλες από παλιά, αφού ήταν μαζί στο Εθνικό. Το όλο θέμα της αντιπαλότητας, ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο τον σταρ. Ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα» λέει για το συγκεκριμένο θέμα ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τη Τζένη Καρέζη

Πριν από μερικά χρόνια, μιλώντας για το ίδιο θέμα ο Κώστας Καζάκος, πατέρας του Κωνσταντίνου, αποκάλυπτε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν απαρηγόρητη όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο της Τζένης Καρέζη.

Η φωτογραφία παραπάνω είναι από την ημέρα του θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Σύμφωνα με τον γιο της Γιάννη Παπαμιχαήλ που διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Instagram, η σταρ του ελληνικού σινεμά φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά για να κρύψει την οδύνη της για τον χαμό της Τζένης Καρέζη. Νωρίτερα, ο ίδιος λογαριασμός ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών των δυο ηθοποιών σε κοινές τους εμφανίσεις (φωτο άρθρου).

Γράψτε ένα σχόλιο