Ένα μεγάλο βήμα αποφάσισαν να κάνουν στη ζωή τους η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είναι χρόνια μαζί και full in love, βρήκε νέο σπίτι και μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να μετακομίσει. Οι " />

Hit enter after type your search item

Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι με κήπο! [pics]

/
/
img

Ένα μεγάλο βήμα αποφάσισαν να κάνουν στη ζωή τους η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είναι χρόνια μαζί και full in love, βρήκε νέο σπίτι και μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να μετακομίσει. Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές έμεναν στην Νέα Φιλοθέη και πλέον βρήκαν νέο σπιτικό να στεγάσουν τον έρωτά τους… στο Χαλάνδρι!

«Άλλο ένα σπίτι μαζί. Αυτή η μετακόμιση ήταν πιο δύσκολη από ότι περιμέναμε. Πολλά πράγματα, πάρα πολλά πράγματα (γιατί έχουμε τόσα πράγματα;!) κούραση, εκνευρισμός, αλλά και φίλοι φανταστικοί, που ήρθαν να βοηθήσουν με την καρδιά τους, και, κυρίως, αυτό το «Θα τα καταφέρουμε αγάπη μου.» του @spiros.margar κάθε βράδυ, που πέφταμε εξαντλημένοι για ύπνο. Αφήνουμε το υπερμπαλκονάτο σπίτι της Νέας Φιλοθέης και φύγαμε για το vintage κηπάτο σπίτι στο Χαλάνδρι!» έγραψε η Τζένη Μελιτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :